Merve_Sa Munaa bugün kalp atışını duyduk bebeğimizin 7+6 ken 1cm olmuş bebeğimiz sağlığı da yerindeymiş çok şükür
Blackk34 Doktorum bana 13. Haftada perinatologa gitmemi önerdi, onun ayrıntılı inceleyip ikili test vb ile ilgili yönlendirmesini istedi. Benim gibi olan var mı acaba?
durusum Blackk34 bilmiyorum canım benim 12. haftada çağırdı ama daha gitmedim sanırım sennhafta olarak öndesin bzden
Munaa evlat_ 2 gun var aramizda canim 😀 bazilarinda oluyor bulanti ama genelde 12. Haftada gectigi soyleniyor benim mesela hic bulantim yok insallah seninkide bir an once gecer allah yardimcin olsun 🙏
cnnceylan Burcuf benimde öyle şuan 7. Haftadayım geçen haftadan beri mide bulantımdan hiçbirşey yapamıyorum 😞
selinberk cnnceylan ben de 7+2yim .Bir haftadır akşam yemeği saatlerinde çok midem bulanıyor.Senin bulantın ne zaman daha çok?
burcu_burcu selinberk bende 7+1 gün içinde bulantım oluyor ama hiç çıkarma derecesine gelmedim çok şükür böyle devam eder inşallah 😊
cnnceylan selinberk benim gün boyu sürüyor ne zaman yemeğe otursam biraz yesem devamın de geliyor bulantım 😞
durusum selinberk ayyy benimde akşammları dehşetül vahşet ama 8 den sınra iyi oldu biraz daha 8+3 deyim
durusum No-name benim oluyor hatta regli olcam zannediyorum ama sanırım şuan regli döngümdeyim ondan mı blmiyorum
Pinarinci Slmlar bizde bugün 10. Haftaya girdik :) Haftalari yakın olan anneler☝️. inşallah tahmini doğum zamanı 8 haziran görünmekte 🥰
Elifmstf Kizlar sizin de vajinada kasık ve göbek deliğinizin oralarda batma gibi ağrı gibi biseyler oluyo mu ? 10+2 yim ara ara oluyor normal midir?
Zeynep4 7+3 üm sağ kasığımda 2 gündür ağrı var sizce normal mi? Var mı yaşayan korkuyorum önceden 1 düşük yaşadım.
Selvaa Zeynep4 ağrı şiddetli değilse korkma en iyisini sen bilirsin senin bedenin senin bebeğin 😇 bende de olmuştu böyle ağrı gibi ama değil sızı dayanilmayacak değil bu tarz şeylerde kendi kendime anne ben burdayım deme şekli onun diyordum belki büyüyor onun tepkisi olabilir diyordum bu kendi düşüncem sen gene içini rahatlatmak için bi doktora görün