durusum Minikkus00 ben 5+2 de gittim doktora direk keseyi gördüm sonra 6+2 de de beği gördüm canım çok şükür
Minikkus00 durusum bende canm 5+4te gittim keseyi karından gördü 9 mm yakın çıktı. Ama içinde bebek henüz yoktu haftaya 6+4 e randevu aldım inşallah görürüm bende . Senin kesen ilk kaç mm çıkmıştı canm
durusum Minikkus00 valla göremedim canm mm felan yazmıyo bende 2-5 cm bide 4,5 cm bişe yazıyo mm yok yani
durusum beklerken123 canım ben keseyi 1-500 hatta 2000 lerde görmüştüm kormana gerek yok bence pozitif düşünelim🙏🏼
durusum beklerken123 arkadşmla regli tarihlerimz bile aynı ama o bir hafta geriden geliyo geç döllenme olduğu için ben görmeye gittiğimde o keseyi anca görebldi o yüzden korkma🙏🏼 inşallah aynı durumdur seninkide burdan güzel haberlerini verirsin😍
Limonumsu durusum çok sevindim canım bundan sonrası 7 aylık bir bekleyiş bu süre de çok güzel geçer inşallah 🥰🥰🌸
H-melek Merveerhannn süt koruması denen şey süt hormonudur hamilelikte değerler değişir Doğumdan bir süre sonra tekrar normal değerlerine dönene kadar korur ama normal değere dönünce tekrar hamile kalınır yani koruyan bebeğin emdiği süt değil üremede etkili olan süt hormonumuzdur:)
_unicorn_ selinn35 canım biz 6+1 de duyduk kalp atışını şuan 6+6 yız. Vajinal ultrasonda duyduk biz belki o yüzdendir. İnşallah duyarsınız sizde 🙏 haftaya bir daha çağırdı bebeği tam görebilmek adına
El-is G-123 benimde aynı şekilde oldu 5+5ken tekrar perşembe günü gitçem inşallah bebişi görürüz🙏🏻 Siz görebildiniz mi
Merve_Sa Merhaba kızlar hamileliğimi öğreneli 1 hafta oldu geçtiğimiz cumartesi doğum doktoruma gittim 534 beta değerim çıktı bu akşam meraktan acilde baktırdım 2434 çıktı normalmi
No-name durusum Bu hafta daha rahatım.Nefes almakta biraz zorlanıyorum.Çok fazla yemek yersin de nefes alamazsın ya işte tam olarak öyleyim.
ogrencianne35 durusum ben yiyemiyorum dinlene dinlene yiyorum su bile içemiyorum artık eskiden 3 litre su içerdim 3 haftadır su da icemiyorum doğru düzgün kusmak yok ama hep bulanıyor migdem