Kenanizm18 Mrb arkadaşlar bu saat oldu uyuyamadım burnum şişmeye başladıgı için tıkanma sorunu yaşıyorum. Buda baş ağrımı tetikliyor. Burnumu acmak için dogal ne yapabilirim?
GulerDoganAslan Kenanizm18 tıkanma derken nasıl bişe oluyor. Benim burnum kup kuru oldu burnumu çekemiyorum öyle birşeymi acaba
Sedtry Bir kase sicak suya aktardan aldiğim okaliptus yağindan 3 damla damlatip baş ucuma koydugum geceler cok rahatladim bilginiz olsun😌
Kenanizm18 GulerDoganAslan aynen canım cok kuru ve burnumdan nefes alamıyorum, agzım acık kalıyor o yuzden de bogazım acıyor. O yetmez gibi baş agrısı yapıyor zaten migrenim var tuz biber oldu :/
HaticeTygnTpc Kenanizm18 Vala tıpatıp aynısını yaşıyorum bide benim normalde zaten rinitim vardı feci şekilde azdı kudurdu bu hastalık 😢 Migrenimde var. Burundan nefes almak haram olduğu gibi birde acıyor kanıyor çoğu zaman grip gibiyim 😢😢
Kenanizm18 GulerDoganAslan valla bilmiyorum da nazar demeye basladım 🙂 iştahım bile kesildi bu yüzden :/
Kenanizm18 aysel1520 daha önce kullandım ama pek bi faydasını göremedim acaba şindi işe yarar mı die düsünmüo degilm