Seraparsln Lavinya07 aboo hazırla bence şimdi ne zaman gelir belli olmaz 🤭 38den sonra her an doğuma hazir olmak lazım hem maddi hem manevi
Yenibebekyeniheyecan Lavinya07 bnm 3 bebek 27 haftadan hazırladım çantamı biberon koydum göğüs pompasına gerek duymadım
Kizimveoglumm Lavinya07 ilk bebeğimde 27 haftalıkken hazırdı cantam erken dogum riski vardı ama gelmedi güzel kızım 40+3 e kadar 😂 şimdi oğluma hamileyim 24+1 haftalıgız henüz hiç bişey hazır değil sadece 2 parca takım aldım
ZEhrA_94 Lavinya07 kesinlikle koy biberon emzik mama özelliklede slikon göğüs ucu bunu kesin bulundur
Burcinisp88 Lavinya07 bi an önce hazırlayın. Benin erken doğum olmuştu sap gibi kalmıştım 😀 şimdi kısmet olursa geçe kalmayacağım inşallah 😊😊😊
Hllfrdvsihsn Ben 35-36 arası hazırlamaya başlamıştım o kadar çok konacak şey çıkıyor ki liste yapıp unutmamaya çalışın hastaneniz uzak mesafe ise😊Ben emzik,biberon koydum her ihtimalde lazım olursa diye
Bebikinannesi Lavinya07 Hazirla bence biran once bende 37+3 teyim. Dun gecmek bilmeyen regl sancilarim oldu doguruyorum sandim bebegim dogum pozisyonunda cunku ve ilk gebeligim 🙄 dusa girince rahatladim ama hala dogurmadim🥶 cantam buyuk oranda hazir (hatta cantalsrim😂) ne olur ne olmaz diye. Emzik biberon koydum ben sut sagma makinasini koymadim
Kesici Lavinya07 bence artık hazır olmalı geçe kalmışsın. Her an doğabilir,benim arkadaşta hazırlamadı gece sancısı tuttu çocuk doğuverdi eşi evden gidip bi takım Kıyafet getirene kadar. Çocuğu yeşil örtülere sarmışlar.
ZEhrA_94 Lavinya07 bence almalısın göğüs ucuna güveniyorsan bilemem ama benim göğüs ucum olduğu halde tuttutmam 2 hafta mı aldı bazen zorluyorlar
Elmaveannesi Bende 30+2deyim suan. 32 haftalıkken izne ayrilcam. Yani 33 -34 de cantayi hazirlarim diyorum. Anca kiyaferleri yika utule nerden 1 2 haftayi bulur. Kizlar sey sorucam. Bitane kabin boy valizim var ona hazirliycam yanina eksra anne bebek cantasi da hazirlaniyor mu?
Sezensu Elmaveannesi Ben ekstraya gerek yok dedim ama hastane için olan süsleri sığdıramadım bitek onları bi torbaya koycam o kadar valize sığdı hepsi
Lavinya07 Elmaveannesi valla ben akşam başladım hazırlığa ama sığmadı hastane de 1.5 saat uzaklıkta mecburen bazı şeyleri Fazla koydum bence en az 2 çanta olsun garanti olsun
Sezensu Lavinya07 Bende 37+2 hazır çantamız bitek kapatmadım çünkü geceliklerim kırışıyor onlar Askıda en son giderken ekleyip kapatcam inşallah bence sende hazır et canım her gün bekliyorum ben artık bir şey olur doğar diye artık normal gelebilirler 🙏🏻
Minikfilinannesi Lavinya07 biberon yerine çay kaşığı koydum ben. Meme reddi yaşamasın diye çay kaşığı ile vermemizi önerdi doula. Emzik koymadım ben. Pompa koyucam her ihtimale karşı. Özel hastanede doğum planlıyoruz ama corona dolayısıyla kendiminkini götürmek daha sağlıklı geliyor. 37+1deyim çantam hazır birkaç önemsiz eksik dışında. Bence siz de hazırlayın ☺️
Lavinya07 Minikfilinannesi gece başladım gerçekten göründüğü kadar kolay değilmiş günümüz de yakın hayırlı doğumlarımız olsun 😊
Minikfilinannesi Lavinya07 😄Amin. Evet hemen hazırlarım diyor insan ama biraz sürüyor. Liste yapıp takip etmenizi öneririm. Benim işime yaradı