incikinannesi Kızlar ensemden kulak arkama doğru bi ağrı var geçmiyor size de oluyormu? Nasıl ilaç içmeden geçirebilirim öneriniz varmı
Cerenay incikinannesi benim de hamile kaldığımdan beri gün içinde ara ara gelip gidiyo napicam bilmiyorum inşallah devam etmez😔
Dilanilngi incikinannesi benim doktorum esanslı yağ verdi eczanede satılıyor hiç bi zararı. Yan etkisi yok bana çok iyi geldi doktorunuza sorun isterseniz
Gokmer 5.günüm sol şakağıma balyozla vuruyorlar gibi ağrıyor. Geceleri bile uykusuzum. 21. Haftamdayım :( ayda 3-4 gin böyle oluyor. Bana popodan fitil vermişti 2 gün kullandım ama geçirmedi. Arada bir iyi geliyor ama bu defa işe yaramadı
incikinannesi Dilanilngi Bu hafta idrar sonucu için gittiğimde sorucam inşallah çok sağolun fikir verdiğiniz için 💜
Gigy Migrenim Var benim de çok çekerim , pamuğa kolonya ıslatıp kulağının altına koy canım ,buz da çok iyi geliyor ,bir de odaya kabın içine su koyup 8 9 damla lavanta veya okaliptüs yağı damlat çok iyi geliyor ,berbat bir ağrıdır acil şifalar dilerim 😟
incikinannesi Gigy okaliptus ve lavanta yağı yok maalesef ama pamuğa kolonya döküp koydum inşallah hafifler çok teşekkür ederim 💜