bamozturk Benim ilki 21 -22 de etmişti böyle atma şeklinde video çekmiştim hatta🤣 suan 17 haftalığım 2. Erken eder diyolar ama henüz bişey yok😄 sizde nasıl
Sevdiss_17 bamozturk 17. Haftada hissettim ama belki omcedem harket ediyodu ben kizimla ugrasmaktan hissedemiyodum 😊
Ummugulsum123 bamozturk ben 75 le hamile kaldım şimdi 83 kilo bebegim bügün 1 kilo 200g. Olmuş bu Arada 29.3 haftalık
Sevdiss_17 bamozturk kuzum ben kizimda 51 ile hamile kaldim 16. Haftada hissettim ama bunda 59 ilr hamile kaldim ve gobek cevrem yag tutmus oyuzden gec hissedersen endiselenme 59 dan 54 de dustum ilk 3 ay simdi 62 yim kuzum doguma 37 gun var😊
Reyyhan bamozturk ben ilkinde xok aldıgim için bunda biraz dikkat etmek istedim 23. Haftaya girdik bugun 2 kilo aldım canim
Ummugulsum123 Benimde ikinciyi 16 haftalarda hissetmiştim ama tam net olarak 18 haftalarda şimdi 29 haftalık dışardan bile belli oluyo geceleri desen uyutmuyo ☺️
Ummugulsum123 bamozturk edersin kuzum çok nadir hareket ediyo o haftalar geceleri uyanık oluyorlar sıpalar 🥰
bamozturk Ummugulsum123 benimde 19 aylık kızım var gece 12 dedin mi genelde uyuyorum yorulduğumdan😄 nasıl besleniyosunuz ya ben ilkinde ay nasıl özenliydim süt yumurta roka vs herşey özenle yedim her gün 2 yunurta falan ama 2. De bebegim var diyemi anlamıyorum özenli kahvaltı yapamıyorum ilki gibi normal besleniyorum yani şuan
Ummugulsum123 bamozturk benim kızım 5 yaşında onda hiç bişey yiyemiyordum kafamı kaldıramıyordum çok kötü geçti ama bu gebeligimde acayıp iştahıyım herşeyi yiyorum valla doğuma kadar 90olacam diye korkuyorum 🙈
G92 17+4 hisediyorum haraket ettiğini, ama tam net değil , çikolata yediğimde haraketler oluyor genelde Bu arada ikinci gebeliğim