1incir deletedmom558 yok çok normal 12.haftamda bıçak gibi kesti derler ya öyle oldu 12.haftamda bi uyandım aaa midem artık bulanmıyor diye havalara uçmuştum
deletedmom558 1incir benimde bu sabahtan beri yok tekrar gelir mi bilmiyorum Ben ilk gebeliğim çok takıntılı biriyim
deletedmom558 Mengihilal cinsiyet belli değil 12 haftalıkken gittim belli değildi 1 ay sonra gel soylerim demişti doktorum
kubuduru deletedmom558 canım korkma bebeginle alakalı değildir Allah korusun bebeğine brişey olsa dahi hamilelk belirtileri devam eder ne güzel dua et geçti diye benim 24haftalık hala devam çok kötü birşey😑😥
deletedmom558 kubuduru ya İnşaAllah canım benim 🤲 İnşaAllah birşey yoktur boşuna böyle yapıyorum İnşaAllah 🤲 Sizinki de geçer İnşaAllah
Mengihilal deletedmom558 oğlumda öyle olmuştum bende acayip sevinmiştim geçti diye kızımda mide problemlerim bitmedi bu bebeğimde kız galiba tamamen bitmiyor. Normal yani sevin takılma bende bi sabah kalkmıştım bitmiş miss gibi
ADamla 17 haftalık oldum hala var ama benim de ara ara geçti gibi olup daha beter bir şekilde geri geldi 🤣 o yüzden geçti diye üzülmemek lazım ki kimisinin erkenden geçiyor ya da hiç olmuyor
deletedmom558 ADamla benimde sabah gelir belki doğrusu istiyorum gelsin olunca biliyorum ki hamileyim biliyorum ki yavrum da iyi bugün gitti diye tedirginm
deletedmom558 Mengihilal cinsiyet daha belli değil diye bilmiyorum İnşaAllah benimki de senin gibi birşey yoktur aniden geçmiş yavrum iyidir 🤲❤️
deletedmom558 irva ya güzel birşey gitmesi ama ben çok şey yaptım sabahtan İnşaAllah benimde seninki gibi geçti Bi sıkıntı yoktur 🤲 🌹
ADamla deletedmom558 anlıyorum ne yazık ki o tedirginlik hep devam ediyor 🤦🏻♀️ ama hep güzel şeyler düşünün 😇
Minikmucizem6119 zeydemir 35 haftalık oldum hala bulantılarım Kusmalarım devam ediyor sanırım doğuma kadar geçmeyecek 🙄
Tgncr05 Ozoooo yaaa benim Bu zamana kadar bir kere bile bulantım olmadı o kadar rahat geçti ki şu an 25. Haftadan beri bi bulantı başladı öyle devam ediyor hem midem yanıyor basende bulanacak gibi oluyor bide sabahtan beri karnımda belim de ve kasıklarım da ağrı var 🤦♀️🤦♀️27-28 haftalarınız nasıl geçti sizin🤦♀️
Ozoooo Tgncr05 valla benim de yanmalarim oldu o haftalar yediklerime dikkat ettim kola meyve suyu abur cubur domates salçalı yemekler yağlı yiyeceklerden uzak durdum daha çok sebze meyve yoğurt tükettim limon bile yemedim asitli olduğu icin çünkü daha çok yakıyor kusarken felan birde fazla eğilmemeye çalıştım çünkü egildigim zaman yediklerim boğazımda geliyordu birde gece yatmadan yemek yemiyordum yarı aç uyudum ondan sonrada geçti zaten birde prilam dr içiyorum hergun gece yatmadan
irva deletedmom558 Sıkıntı yoktur kuzum belli bir zamandan sonra kesilebilir de devam da edebilir.Biz kesilenlerdeniz.😊