Ghkj Sevimlianne yok bnce corap kaşindiriyor corap yerine tayt olabilir kisa coraptan bahsediyorsaniz giyidrlr bnce ayakkabi gibi oda ama tabi gerekmedigince ayaklarn ciplak kalmasi onun icin daha rahat olr 🙂
Papatyali Sevimlianne yok onun yerine ayaklı tulum giydirin üstüne de ayaksız olandan ben öyle yapmıştım kızımı kasımda doğurmuştum 🌹
Fxfx Sevimlianne bu size kalmış.. Kaliteli pamuklu çoraplar var ben diğer çocuklarıma da bir dönem giydirdim bunda da giydireceğim.. Zaten bacakları o kadar ince oluyor ki öyle sıkma vs olmuyor bol geliyor😌😌
Sevimlianne merve90 Ghkj Sna-1234 Üşümez mi o zaman 🙄 yani sadece hastene çıkışındaki ayaklı pijama soğuk olur diye korkuorm . Sonuçta onlar daha çok üşüyor
Bebislerimiz Sna-1234 bende ole yapicam biz bile rahat edemiyoruz yavrucaklarimiz sıkışmasın daralmasin icinde 😇
Ummugulsum123 Aaa ben almıştım hatta doğum cantasına koydum aralıkta olacak tam kış bebeği diye 🤷🏼♀️
Bebislerimiz Sevimlianne evlerimiz sicak ama artik bi doktorun yazısında mesela biz nasil giyiniyorsak bebeklere de sadece bir tane fazla giydirecekmişiz
Ghkj Sevimlianne ūşurde corap giydirmek zorunlu olmaz bu durumda bile , ayakli pijama giydirebilrsnz onun ustune veya altinada bisylr örtersenizde bir sorun olmz bnce
Sevimlianne Bebislerimiz yaa ev sıcak evde giydirmem ama dışarı çıkarken Kontrole falan 2 alt giydiririm herhalde . 😅 🤦🏻♀️
Bebislerimiz Sevimlianne oo disari cikarken bende giydiririm 😂😂 montlar battaniyeler ahahh 😂😂 ah analik duygusu 😂😂