Prenses58 babysevgi bel kasık ağrısı sert vuruşlar zombi gibi dolaşma ve shnd-01 hanımın dediği gibi akıntı mi su mu belli olmayan sıvı sanki her an doğacak gibi
hhb53 babysevgi 35+1 ikiz uykusuzluk bas agrısı halsizlik kasık ağrıları sık sık tuvalete çıkma bacak krampları 🤦🏼♀️
SnFk babysevgi 33+3 sancılar, kasılmalar, iştah açlığı, tekrar kasılmalar, bol yatış, bir kasılma daha, saat başı işeme isteği, bir tane de sancı buraya iliştirelim 🤦🏼♀️ İlk 2 trimesterım çok güzeldi. Bebek ağırlaşınca çok zorlanmaya başladım 🥺
babysevgi shnd-01 evet benmde alt bacağım ağrıyor uzandım cok ayakta kalınca oluyor çözdüğüm kadarıyla 😂
babysevgi IincciI off evet sürekliii wc .. bide gündüz o kdr çıkmazken gece nasıl bu kdr cok cıkıyorum anlamadım ve hr çıkışımda sanki içimde biriktirmişim gibi😂😂😂 lavaboyu kullanıyorm
Essaismail 33+2 sürekli kasılmalar bacak ağrısı mide yanmasi sürekli tuvalete çıkma daha neler nelee😪😪😪
brcbr 32 sürekli uyuma isteği ama uyuyamama,sert tekmeler,sırt ve bel ağrıları,oturup kalkmada zorlanma ve tabii wc den çıkamama😂
babysevgi Bebislerimiz 30. Haftalarda😂😂doğum zamanına ışınlanmk istiyor😂😂😂 her anı farklı güzel yine de . Napalım