Sahra3568 Hastaneden bilgi alamıyorum fiyat bilgisi vermiyorlar egepole giden tarama testlerini yapan ve detaylı ultrasonu çektiren anneler varmı ?Varsa fiyatlar nedir yazarmısınız?Birde doktor bilginiz varmı?
MomZrm Sahra3568 ben gittiğimde 225 TL idi. Zamdan sonra yakın zamanda kardeşim gitti detaylı ultrason 450 TL canım
MomZrm Sahra3568 doktorum Bülent Turgut Ay. Gayet memnunum. Tarama testini net hatırlamıyorum ama 48 küsür gibi birley vermiştim fakat zamdan önceki fiyatı bu
Sahra3568 MomZrm evet salgından dolayı fiyatları yükseltmişler ama telde hiç bilgi vermiyorlar teşekkür ederim
Sahra3568 MomZrm gökalp tokaç a gittim telden çok rahat ulaşamıyorum kendisine muayenesinde ilgili ama biz anneler biraz daha hassas bir dönmde oldugumuz için her saat ulaşmak istiyoruz☺️Teşekkür ederim
Hardcandy Egepolun detaylisini baska doktorlar beğenmiyor eger disari goturecekseniz bnm doktorum dalga gecmisti, bu detaylimiymis simdi eminmisin diye 😔🤔🙄
Sahra3568 Hardcandy ciddenmi ☺️Öyle birsey duymuştum demek doğruymuş iyi değil anladığım kadarıyla teşekkür ederim