Burcumtlg Bebek düşünmüyorduk ama korunmuyordukta😝 herkes diyordu öyle kolay olmuyor insanlar kaç kere deniyor da olmuyor diye bir de adetim düzensizdi. Olmaz dedik bizde. Ama evlendim 10 gün sonra hamile kalmışım. Tabi 6haftalıkken öğrendim
gunessare simyakaya78 ilk gebeliğim evlendim aynı ay adet görmedim hemen hamile kaldım . İkinci gebeligimde korunmayı bıraktıktan bir ay sonra hamile kaldım . 🤗
ilknurosman simyakaya78 1.5 sene yasmin hap kullandim gecen sene eylul ayinda biraktim 2 ay normal sekilde korunduk 3.cu ay korunmadan iliskiye girdigim gibi hamile kaldim suan 22 gunluk olduk bile cok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
simyakaya78 burcina Aslında benim korkum çikolata kistim var adetleri düzenli VS. Ama pinpirikliyim ondan erken olsa diye yedım Kendımı..
ezgiceylan58 simyakaya78 valla ben 6 sene doğum kontrol hapı kullandım eşim bide askere gitti o sirada hapım bitti ve cocuk istiyordum ama doktor 6 ay ile 12 ay kadar hamile kalman sürebilir dedi bende eczaneye sordum daha hic korunmadan denemedik ama yinede eczaneye sordum dedim böyle boyle bana folik asit verdi 1 hafta kullandiktan sonra askere eşimin yanina gittim ve o ilk gecede hamile kaldım ve ben şok 🌸❤️😂 allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah şuan 40+1 hamileyim ve kızımız cok inatci prenses cikti gelmiyor bir türlü😁🤷🏻♀️
NeslihannK simyakaya78 3 sene korundum sonra eşim askere gitti ilacı biraktim geldiğinde de üşendim başlamadım bebek planımız yoktu ama 1 sene hiç korunmadim simdi 31 haftalık hamileyim 🥰 1 Sene allaha emanetti yani 😂
beyzanur_guclu18 simyakaya78 tam 8 ay sonra gebe kaldım hiç korunmadık hemde 8 ay boyunca 8.ayın sonunda gebe kaldım
beyzanur_guclu18 simyakaya78 amin inşllah Allah kalbinize göre versin ama en önemlisi ilişki sonrası asla ayaga kalmamak ve Ogün banyo yapmamak dikkat ederseniz inşllah en yakın zamanda sende güzel haber alırsın 🙏💜
Ruzgarperisi simyakaya78 1 kere korunmasız ilişki ile hamile kaldım.yumurtlama günüme denk geldiği için.ondan öncesi ve sonrası korunmalı oldu.cunki kürtaj olmuştum doktor yasak demişti. Gerçi o gebeligimde kürtajla sonuclandi.
Angelsmom simyakaya78 evlendikten 7 ay sonra.. ben korunuyordum hapla hamile kaldım. 1 sene bekleyecektik Rabbim korunurken nasip etti. Yüzde yüz korunma diye bir şey yokmuş öğrenmiş oldum