Esra-dmr Benim son 3 gündür baş dönmelerim ve mide bulantılarım fazlasıyla arttı. Bunun için dinlenmem mi gerekiyor acaba. Çalışıyorum aslında ağır bi işim yok ama saatleri çok uzun. Yorgunluktan olabilir baş dönmelerim yardımcı olur musunuz ?? 🥺
Tubisssss Esra-dmr olabilir baş dönmesı dınlenmen gerek sonuçta agır da olmasa calısman sıkntı ayakta oldun ıcın basın doner
threestar Esra-dmr tansiyonunuz nasıl? Düşük tansiyondan ötürü ben 16. haftalarda bile baş dönmesi halsizlik çok yaşadım
turgutugra Sabah bende yaşadım bu baş dönme konusunu çok kötüydü ama neden niçin oldu hiç bilmiyorum 🤷♀️
Esra-dmr turgutugra cidden çok kötü oldum şimdi biraz toparladım az önce yine olmuştu. Zor durduruyor ayakta
Tubisssss Esra-dmr maşallah canım dedim gıbı dık et calısma dınlen baş dönmesi oluyo ama agır bı hareket le den cıkıyo
Esra-dmr Dilara1503 ben fazla ilaç kullanıyorum desem yeridir . Tüp bebekle gebe kaldım ben Dilara. Haftalık pruluton vurunuyorum sabah akşam Progestan fitil var corasprin kan sulandırıcı Elevit folik asit bunların hepsini de günlük alıyorum
Esra-dmr threestar tansiyonumu ölçtürmedim maalesef işyerinde olduğum için ama eminim baya düşmüştür kalkamadım çünkü
threestar Esra-dmr ona dikkat etmelisiniz , tansiyonunuz düşünce dinlenmeniz özellikle ayakta durmamanız daha iyi olur , tuzlu ayran kraker gibi seyler yiyebilirsiniz biraz dinlenmeli geçiyor ilk aylar özellikle
Esra-dmr threestar haklısınız ben biraz inat ettim açıkçası doktorum dinlen demediğine göre sorun yok dedim ama öyle olmuyormuş 🥺
threestar Esra-dmr doktorlar çok detayları söylemiyor maalesef ama yaşadıkça insan kendini çözüyor ben 20. haftadayım hala baş dönmelerim oluyor tansiyondan sebep 😢
Esra-dmr threestar çok geçmiş olsun sana da canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da geçer hepsi ☺️