hatice_42 Merhaba kızlar.Son adet tarihime göre 3+5 olmalıyım. Bu gün beta hcg testi yaptırdım 17 çıktı. Doktorum oksapar,proluton depot,progestan yazdı. Acaba beta hcg bu kadar düşük çıkıpta yükselen var mi lütfen cevap yazın çok üzgünüm düşeçek diye.
Deryayurt hatice_42 geç döllenme olabilir canım önemli olan iki gün sonra iki kat artması gecikme var mı
Birgul hatice_42 adetime 4 gün kala 12 değerle öğrenmiştim ben dana yeni olabilir haftası da yeni çünkü korkmayın inşallah sağlıkla yükselir
esraizmirli hatice_42 Ben 16 ile öğrendim şuan 11+2 günlük hamileyim diyecegim o ki içini ferah tut Allahın izniyle yükselir ☺️
shnd-01 Ben 42 ile öğrendim iki gün sonra tekrar test yaparsanız içiniz rahatlar ☺️İnşallah tutunur yavrunuz
esraizmirli hatice_42 10 gün sonra dpktora gittim 4 haftalıktım ama beta değeri çok hızlı katlanıyor herkesinki farklılık gösteriyor
Baobap hatice_42 3+5 çok yenii ve değeriniz çok normal. Benim adetime 4 gün kala 41 çıkmıştı. Şu an 10 haftalık gebeyim. O günlerde düşük çıkıyor çünkü vücut yeni üretmeye başlıyor. Sakın endişelenmeyin😊 2 gün sonra yeniden kan verin. 2 kat artış olmuşsa hiç sorun yok demektir. Rahat olun❤️
Ergluhilal hatice_42 evet benim adete 4 gun kala 18 cikti beta. Suan 14+4 olduk. Betanın dusuk ya da yuksem cikmasi değil yeterli miktarda katlanarak artmasi onemli
1PrensAnnesi hatice_42 ilk gebeliğimde 15lerdeydi öğrendim düzenli test yaptırın yükselsin son adete göre 6-7 haftaykemde keseyi kalbi duyarsınz