haziranin25i Merveak ben çok ama çok erken hissettim. 13 de pit pit 16 da kayma şekli 19 da bildiğin tekme 🤗
Ahsend49 Merveak 18 haftada 3 defa bişeyin vurduğunu hissettim minik minik . daha sonra 20 . Haftaya kadar bişiler hissediyordum ama emin olamıyordum midemden bağırsaklarımdan mı geliyor diye 😂 meğerse bebekmiş
nilsmother Merveak ilk 13 haftalıkken kayma şeklinde hissettim 18 haftalıkken 4 5 kere arka arkaya tekmesini hissettim bıdığımın şimdi 20+2yiz net herşeyi hissediyorum 🥰🥰🥰
mrveklc haziranin25i 15 hafta 2 günluk hamileyim iki gun once karnimda elimi koydugumda pit pit bişey atiyogibi hissediyodum bugun hiç hissetmiyom doktor 22 haftalikken hareketlerini hissedersin dedi ilk hamileligim
haziranin25i ilseng evet fıstığım. Ama ben hamile kalmadan öncede vücudumdaki en ufak değişikliği araştırdığım için rahatlıkla ayırt edebildigimden kaynaklı hissetmem 😎
haziranin25i mrveklc kuzum normalinde anne 16 haftadan sonra hissetmeye başlarmış 24 haftadan sonra daha da hissedilirmiş 🤗
ilseng haziranin25i bende öyleyim ya. Her şeyi araştırıyorum kendimi bildim bileli🙈 ellerim hep göbisimdeydi kalp atışlarını hissediyordum 17. Haftada falan. Şimdi 23+1 im tamamen hissediyorum hatta baya sert oldu bu hafta🙈🥰
haziranin25i ilseng ouy maşallah benimde öyle acıkınca daha da şiddetli vuruyor 🤗 Sagliklariyla gelsin emanetlerimiz 🤗
ilseng haziranin25i ay evet benimkisi doyduğunda da tepki veriyor sanki veya ben öyle anlıyorum 😂🙈 inşallah canım sağlıcakla gelsin minik kuşlarımız♥️♥️♥️🧿
beyza-guven 18 haftalikken sabahin 6 sinda yatarken biseyler oluyo dedim megerse cocuk hareket ediyomus binsaga bi sola bi assa bi yukari o kadar muhtesem bir duygu ki rabbim isteyen herkese nasip etsin insalalh 🙏🙏🙏
Merveak beyza-guven onu bende hissettim kaydiginida hareketleri insallah bu 19 haftadan itibaren duyarim🤭