Mucizeninannesi07 Merhabalar kzlar bi sorum olucak geceleri 200mg 1 tane vajinal progestan kullanıyorum.gün içinde idarımı yaparken beyaz beyaz taneler geliyor.bu normal mi?ilac ise yarıyomudur?
Mizgin2020 Mucizeninannesi07 normal canım bende kullandım tabi tutmamsti bebek benim ama doktor tutarsa düşük olmasın diye vermişti ama dikaktli kullan vajina tahriş olmasın sonra acı çekersin ama idrarla gelmesi normal canım
Mucizem- Mucizeninannesi07 normal canım fazlalık geleni dışarı atiyo ben günde 3×2 kullanıyorum benim inanılmaz şekilde geri geliyo 😊 arada kahverengi akintida yapabilyo ilaç kalıntıları
Sibel8888 Mucizeninannesi07 normal ister isteöez geliyor. Ben gece yatarken kullanıyordum ve ayaklarımı kaldırıp bi süre bekliyordum.
Nermin1002 Mucizeninannesi07 normal merak etmeyin bende 6. Haftamdan beri kulllanıyorum 24 haftalık oldum hala aynısı oluyo gün içinde günlük ped kullanıyorum onu bile dolduruyor bazı günlerde
Nurunsl Progestanı doğum sonuna kadar kullanacak olan biriyim. Şuan 24 haftalığım zorlaştı vajinaya koymak. İlerleyen zamnda nasıl koycam bilemiyorum 😦 vajina bir de gebelikten dolayı içi etleşiyor ittirmem de zor oluyor bnde bunu düşünüyorum
Mucizeninannesi07 Nurunsl bende aynı sekilde ilk bebegimi erken dogum yaptigim icin ikinco gebeligmde 5.haftada baslattı doktorum.suan 6.haftamdaym bende hamileliğin sonuna kadar kullanıcam.sağlkla bebislerimizi kucağımıza alırız insallah🤲
Nurunsl Nermin1002 sizde vajinaya koyarken zprlanıyomusunuz fitili ? İttirirken vs 😐 bn ileri gitsin iyice istiyorum.
Nermin1002 Nurunsl çoğu zaman kolay oluyo hatta ben biraz itiyorum kendi çekiliyo içeri ama bazı günlerde aşırı kapalı oluyor sanki duvar var gibi rahmim kasılıyo o zaman zor oluyor bende biraz bekleyip kendimi serbest bırakıyorum tekrar deniyorum
Tubisssss Bende kullanıyom daha yenı 4+5 ken yazdı doktor şuan 5+1 gün oldu herkesin kı farklı ilaç mi merak ettım
Dilara1503 Mucizeninannesi07 normal canım ilacın fazlalığı geri akıyor. Fitili gece yapıp hemen ayağa kalkmamaya çalış fitil yaptıktan sonra uyumak en iyisi çünkü tuvalet vs gelirse ayağa kalkmak zorunda kalınır. Fitili iyice ileri ittirdiğinden emin ol
Nermin1002 Nurunsl aynen ama her zaman değil mesela çok oturduktan sonra koyarken öyle oluyor ama uZun süre yatıp tv izliyorım sonra yatağa gidiyorum uyumak için o Zaman rahat oluyo
Busraveminisi1 Mucizeninannesi07 normal canım bende 20 gündür kullanıyorum doktor posasını atar demişti
Mizgin2020 Nurunsl canım progeston iğnesi de varmış onu da sor doktoruna vajina da zorlanıyorsan bence iğneyi de dene hergun birtane vuruluyor oda canım
Mucizeninannesi07 Nurunsl kanamalarmdan dolayı doğm yaptm malesef allahma bin şükür sağlıklı 54 gün küvözde kaldı.ne cektim bir ben bilirim birde Allah