2subat Kızlar 27 haftalık hamileyim maden suyu yada sodanın yararlı olduğunu duydum gerçi ikiside aynı kapıya çıkıyo ama siz içiyomusunuz içiyorsanız hangisini içiyorsunuz farkediyo mu
esraizmirli 2subat tabikide maden suyu soda ile öaden suyu arasında bayağı fark varmış bende maden suyunada soda diyorum bilmiyorum aradaki farkı ama maden suyu olmasına dikkat etmemi söyledi doktorum 😂
Snszasla 2subat maden suyu içiyorum maden suyu daha faydalı doktor da onu önerdi hergün mutlaka 1 tane içiyorum
2subat Anne18 Canım hiç dikkat etmedim eşim meyveli bşyler alıp gelmiş soda maden suyu aynı dedi bende size bi sorayim dedim
Edauznl DAMLANIN maden suyunu içmenizi önerrm gittiğim diyetisyen en düşük tuz sodyum oranına sahip maden suyu o demişti oymuş ödemi engeller dedi🥰
esraizmirli 2subat amin cümlemizin 😁😁 ben beypazarınınkini içiyorum doktor onu önerdi sende içebilirsin ☺️
Tugce1803 2subat Soda ve maden suyu farklı şeyler.Günde 1 tane sade maden suyunu içilmesini öneriyor doktorlar.
MeliSeliMelih 2subat maden suyu bebeğin kemiklerini güçlendiriyor ve bebeğe kilo aldırıyor 🥰 ben oğlumda çok tüketmiştim şimdi de içiyorum her gün inşallah bu bebeğimde sağlıklı ve tombiş doğar 😍