Bizden de buralara hatıra kalsın istedim.. ☺️
Hamileliğim boyunca çok şükür hiç bir sıkıntı çekmedim kanama risk vs hiç yaşamadım çok şükür. İlk zamanlar Koku hassasiyeti hafif mide bulantısı ve yanması dışında tabi onlarda zaten hamileliğin klasikleri. Detaylı ultrasonda ense kalınlığımız sınırda çıkmıştı biraz üzüldüm sağlıklı olması için hep dua ettim ama ne gelirse Allah’tan dedik pğluşumu beklemeye başladık.. son haftalarımda aldığım kilo yüzünden baya bi ağırlaşmıştım bi yandan hemen doğurmak istiyodum bi yandan hazırmıyım bilmiyodum ama heyecanlıydım suyum nasıl gelcek nişanım nasıl gelicek eşim nasıl tepki vericek acaba bağırcakmıyım falan diye 😂😂😂 ama bunları yaşayamadım maalesef tam doğum tarihimiz 4 ekimdi .20 Eylül sabahında rüyamda nişanım geldiğini gördüm uyanıp heyecanla lavaboya gittim bişey yoktu 22 eylülde sabah 6 da lavabo ihtiyacı için kalktım ve ne göreyim nişanım gelmiş çok heyecanlanmıştım hemen eşimi kaldırdım annemi aradım annem uyku sersemi hazırlanıp geliyorum bekle diyor anne dedim nereye benim daha sancım yok 😀😀 her neyse hemen doktoruma yazdım o günde şansıma doktorum izinli çıktı o heyecanla korkuyla ben sizden başkasına doğurmam diye kadına yazıyorum sen geç doğum başlarsa gelicem diyor ama dinleyen kim😂 Herneyse Hemen hazırlanıp bavulu puseti alıp çıktık hastaneye geldiğimde hemen çatı oldum açıklığım bi parmak fazla değil nstde düzenli sancım yok ultrasonda suyuma falan bakıldı doğuma hazır değilim henüz yatış yapalım mu evde mi beklersiniz dediler evde beklemeyi tercih ettim turnusol kağıdı verdiler su gelirse anlayalım diye Ama hala regl gibi kan geliyor neyse evde ara ara sancılarım oldu sabah gel bide ben bakayım dedi kendi doktorum gittim hala kanmam olduğu için telaşlandı ultrasonda baktığında da oğlum idrar torbasına doğru baskı yaptığını o yüzden hala açıklık olmadığını rahim duvarımın inceldiğini normal doğuma uygun olmadığımı söyledi %50 dedi beklemek istersen bekleyelim ama riske atmak istemiyorum kanaman böyle olmasa bekle derdim ama bana sorarsan normal doğuma uygun değilsin hiç riske atma Rahim duvarında çok ince dedi düşünmek için zaman istedim eşim annem konuştuk biraz ağladım çünkü normal doğumu çok merak ediyodum 😀 hepsi beklemememi doktoruma güvenmemi söyledi Ablam ve kuzenimde aynı doktorda doğum yaptı onları aradım onlarda aynısını söyledi bende en sonunda kabullendim 23 Eylül saat 11 gibi yatışım yapıldı hemen odaya çıktım bilgilerim falan alındı 9 da su içtiğim için biraz bekletildim 14.09 da ameliyathaneye indim spinal anestezi için sırtımdan iğne vurdular kambur durup kafamı göğsüme doğru eğdim bi acı hissetmedim ama çok korkum vardı ortamdaki soğukluk vs biraz ürktüm sonrasında uzandım ayaklarımın da hafif bi sıcaklık hissettim sonradan yeşil örtü örttüler görmemem için doktorum bişey batırdı hissettin mi dedi hafif dedim bidaha sordu evet evet acıyor dedim ama korkumdan yoksa bişey hissettiğimden değil güldüler biraz bana oysa ki çoktan kesmişler 😂 Kafamı kaldırdığım gibi ışıktan yansıma gördüm hemen kafamı çevirdim izlemek istemiyorum çünkü orda kan gibi sürülen şeyi görünce daha da korkum arttı😂 İki üç kez mide bulantısı yaşadım kuru kuru öğürdüm İğne yaptılar sonra sanırım karnıma bastırdılar göğüs kafesimin resmen kalbime değdediğini hissettim bi o çok canımı yaktı kalbim diye boğuk bi sesle bağırdım seni uyutalımmı falan diyorlar ben bağırıyorum hayır ben çocuğumu görcem onu emzircem diyorum😂😂 neyse kafamı lambaya çevirdim bi baktım çocuğum çıktı ama bir rahatlamışım böyle bi rahatlık olamaz ya beynime oksijen gittiğini hissettim resmen o çıkığında 14.35 te oğluşum geldi bana gösterdiler temizlemeye gönderdiler ben ha bire oğlum nerde diyorum orda ki hemşire gelicek hemen diyor bana gülümsüyor neyse geldi biraz yanımda kaldı sonrasında annemlerin yanına çıksrdılar ben kaldım gene mide bulantısı yaşadım bi an önce bitsin diye dua ediyodum içimden neyse bi kaç dakika içinde beni de çıkardılar kanamana bakıcam diye üç kez hemşireler geldi aralıklarla sonuncuyu hissettiğimde biraz canım acıdı ilk kalkış pek zor değildi hafif bi acı yaşadım bence asıl zoru gaz sancısıydı 2 gün kaldım hastanede gece tüm gün yürüdüm bol bol yürümek önemli olan ve bol su içtim sütüm hep geliyordu zaten hamileliğimdede onda sıkıntı yaşamadım sadece tutması sıkıntıydı onu da aştık çok şükür en zorlandığım da gülme konusuydu gülemiylrum dikişlerim ağrıyor evimde de kedi var her hareketi komik eşimde komik biri allahım öldüm öldüm dirildim😀 bide hapşırdım toz yüzünden 🤦🏻♀️ Göbek gitsin diye hemen korse giydim daha rahat ettim sarkıp dikişlerime ağrı yapmasındansa korseli daha rahat oldum tabi giymesi sıkıntı 😂😂😂 şimdi 20 günlük olduk bile anne olmak hem zor hemde çok güzel bişey korkardım ya uyanamazsam ağlayınca falan diye ama çıt diyince uyanıyorum 😍 hala oğlumunda benimde sorunumuz gaz onu da aşarız inşallah 😅 bizim hikayemiz de böyle allah herkesi bi avazda kurtarsın inşallah herşey gönlünüzce olsun😇