Semaykal Pregestan 200 mg yumuşak kapsül sabah akşam doktor iç dedi acile gittigim doktor çok kötü baş dönmesi ve kusma var Migde bılantısı saymıyorum bile napabilirim günde 1 tane içsem sorun olurmu 😔
mercimeginanne Semaykal fitil olarak kullan canım hem daha etkili hemde yan etkisi yok. Ben 2 seneye yakın kullandım şikayetlerim olunca doktorum fitil olarak kullan dedi öyle rahatladım
Ozgebyr Semaykal içmek bu gibi yan etkiler yapıyor o yüzden doktorum bana fitil olarak vajinal yoldan kullan demişti öyle kullandım hiç yan etki yaşamadım sizde öyle kullanin bazı doktorlar nedense gıcıklık yapiyo bunu soylemiyo
izmirlih35 Semaykal verdiği ölçüde kullanın progestan önemli. Ama vajinalden alınca olmuyor yan etkisi. Bir doktorunuza danışın öyle kullanabilirsiniz 😊🥰
Pelinadar Banada verdi fitil olarak kullanıyorum canım doktoruna söyle o da fitil olarak önerir belki
Oykuaygun Semaykal bende yapamıyordum son 5 tanesini fitil olarak kullandım artık mide bulantısından başımı kaldıramıyorum diye. Bi cesaret dene bence
mercimeginanne Semaykal eşinden yardım alabilirsin fitil olarak kullanmak için. Bende asla yapamam öyle şeyleri kendime sağ olsun eşim yardımcı oldu hep
mercimeginanne Semaykal devam et derse duphaston falan yazdır o da etkili ama 3. Ayındasın bıraktırır büyük ihtimal :)
Semaykal mercimeginanne 3 aya yeni girdim Bir daki gelmende asistanı söylemişti kan ilacı Yazılıcak Dedi Digeri için doktor karar vericekmiş