Nursel42 Kızlar merhaba 12+5 haftalık hamileyim cuma gününden beri kahverengi çamur gibi lekelenmem var cuma doktora gittim proluton iğne yaptı düşük tehlikesi var dedi benim gibi olup atlatan var mı
Tugba_16 Nursel42 atlatanda var atlatamayanda canım. Stres yapma yeter. Benım bir buçuk aydan beri var ve gecmiyor. Dün hafif kırmızılık geldı acıle gittim bişey yok dedi. Rahımde çoçukta bir sıkıntı yok gozukuyor ama bir buçuk aydır bu lekelenme neyın nesı soyleyen yok artık kafayı yicem.
Sna-1234 Nursel42 benimde öyleydi nedeni yok içerde kanama vs. Yok şundan dolayı diyen yok o iğneden 2 defa oldum çok iyi geliyor ama doktorum hastanede yatar gibi yat hiç kalkma demişti bana
Nursel42 Tugba_16 aynen canım neden geliyor diyorum bi şey demiyorlar bol bol dinlen dedi sadece 5 haftalıkken de olmuştu 9.haftaya kadar sürmüş geçmişti şimdi tekrar
Dilara1503 Tugba_16 ya evet kimin de öyle oluyor bebek iyi oluyor ama lekelenme devam ediyor benim annemin arkadaşı hamileliğinde gibi kanaması oluyordu ve ikiz bebek doğurdu
Tugba_16 Dilara1503 inş hemizin yavrusu sağlıcakla doğar. Benım lekelenmem sürekli normal beyaz akıntı gelır gibi kahve akıntı geliyor.