ygmr BBYamanua ben bebegimi fazla göremedim dedim doktor bi saate yakin gosyerdi beynini bobreklerini ellerinin yakin halini galan net gördüm heyecandan hayirlamiorm bak ten rengimiydi ama surekli ekran rengi degisiodu sari mavi yesil😂
BBYaman ygmr normaldede zaten bayaga inceliyor doktor yani benimki en azından oyle tek tek herseyine bakıyo gosteriyo son gittiğimizde surekli dil cıkarmıstı doktorda nekadar sebek bu demişti 😂
ygmr BBYaman ayy kiyamam ona 😍😄😘dilini cikariyormus bak su yaramaza🤗benim kizda tembel anca.oturuo cikolta yedim gobegimi salladikda uyandirdik😂
busra55can61 Bize 14+4de kemik yapısı erkek gibi erkeğe benziyor denildi yarin 3'lü test yapilacak inşallah net bir şekilde öğreniriz
Ozgeanne Zeyneb34 ikili test sonucu için zaten 2 hafta süre verdiler o zamana dek bekleyeceğim zaten kendisi de zahmet edip gösterirse tam olarak öğrenir im 😊
gunaynur Ozgeanne inşallah ☺ Bazı doktorlar kemik yapısından biliyorlar, başka bir doktor bana 12. haftada erkeğe benziyor demişti gerçekten erkek çıktı
Minnak Kızlar yaaaa ben 15 haftalık özele gittim kız dedi 16 hafta devlet hastanesine gittim %70 erkek dedi kafam karıştı çok merak ediyorum yani hiç önemli değil tabikide ikizlerim var bi kız bi oğlan ama insan yinede merak ediyor 🤷♀️🤰🤗😉