Eslemqwe Kızlar son adet tarihiniz ne zaman bnm 27 temmuz 2 hafta önce ultrasonda 5 buçuk haftalık çıktı çok geride değil mi ya???
gozde_sarisoy Eslemqwe benim 19 Temmuz son adet tarihi gebelik 12+2 bence bu durumu doktorunuzla görüşmeniz gerekiyor
MehtapErol Eslemqwe Benim 16 haziran. 17. Haftama giriyorum inşaAllah. Çok geride gibi sizinki belki yanlış telafuz falan mı etti size ya da yanlış anlaşılma mı oldu acaba?
Mervensn1 Eslemqwe canım benim en son Ağustos 18 adet tarihiydi şuan 7+5 iz bi yanlışlık olabilir ya da adet düzensizliği varsa onunla alakalı bi durum olabilir
Medihadct Eslemqwe Son regl tarihim 30 ogustos baslangic . Suan 6.haftalik hamileyim yarın kontrolüm var insallah hersey yolunda gider rabbim hepimize yardım etsin insallah 🌸🌼❤
Medihadct Mervensn1 Insallah yarın kismet ise olmadi haftasina zaten tekrardan cagırır dediler hamile kalan arkadaşlarm sürekli bilgi veriyorlar sagolsunlar.❤🌼
Mrveeski Eslemqwe benim 1 Eylül son adet tarihim. Hafta 5+6 . Adet düzensizliğiniz varsa eğer Eylül’de hamile kalmışssınızdır belki
Mervensn1 Medihadct bizim daha duyulmadı doktornornal dedi her şey güzel gidiyor dedi ama 7+5 iz o yüzden merak ettim teşekkür ederim 🙏🥰
MehtapErol Bahar_23 Canım 13. Haftada doktor kız diye tahmin etti ama bilmiyorum değişiyor mu aynı mı kalıyor :-) Senin belli oldu mu
Eslemqwe Adet düzensizliğim yoktu günü gününe adet oluyordum 2 hafta önce gittiğimde keseyi gördük bebeği görmemiştik bna geç döllenme olabilir dedi ama bu kadarda geç olur mu
Prenses23 Eslemqwe 23 Temmuz son adet .. 11+4 Başka bi doktora tekrar görün canım crl ölçümüne tekrar baksınlar
Eslemqwe Melisabusraa bnm sat 27 temmuz doktora göre 8 haftalık bna göre 11 haftalık filan kafam çok karışık
haziranin25i Eslemqwe son adet tarihin ağustos olmasın temmuz olması ve haftan arasında fark oluyor baya 😏