melegegebe elfakyaz3 görüntü olarak var gösteriyor ama 10 dakikadan sonra ciktiysa bilemiyorum 🤷🏻♀️ hemen çıkması gerekiyor . İnsaAllah istiyorsaniz vardir Allah gönlünüze göre versin
Hnfth elfakyaz3 ilk gebeligimde adetime 3gun kala bundanda silikti hayırlı olsun yüksek ihtimal var canm yarın sabah tekrarla kaçıncı günü adetinin ya da kaç gün var
elfakyaz3 Yagmurtanesi adetim 2 gün gecikti ben ovulasyon yapmıştım geç yumurtladım daha yeni olduğunu için böyle çıktı sanırsam
Ayseyaren19 Bence var ve çok yeni o yüzden öyle silinik benim testimde öyle olmustu silinikti ve emin olamadım hastaneye gidince emin oldum
momof3 Büyük ihtimal var hayırlı olsun inşallah 🥳 Bir iki gün sonra tekrar test yaparsanız daha net sonuç alırsınız sonrada kan testi 😋
Merinosunannesii elfakyaz3 5 dk içinde o silik çizgi çıktı mı cıktıysa var 5 dk dan sonra cıktıysa yok
Edibeda elfakyaz3 benimde bu şekilde çıktı herhalde yok dedim sonra kan testi yaptım 7+6 hamileyim ☺️☺️
MerveRt elfakyaz3 Gayet net görünüyor. 2 gün sonra testi tekrarlayıp sonrasında kan verim bence 😊 İnşallah vardır 😇🥰 Bu arada benim ilk testimde neredeyse yok denecek kadar az görünüyordu 😊
elfakyaz3 H_rabia12 inşallah vardır kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin lütfen tekrar test yapıp buraya atarım 🙏