Herkese merhaba cok sukur kucagima alali 6 gun oldu kizimi fakat anca vakit bulabildim 😘🥰
Ikinci dogumumda sezeryan oldugu icin ikinci dogumum mecburi sezeryan oldu.. planli bi bebekti cok sukur istedigimiz 5. Ayda hamile kaldigimi ogrendim o ay sogan kuru uygulamistim bunun etkisi varmidir bilemiyorum . :)
Gebeligimi adetime 2 gun kala ogrendim cok silik bi cizgiyle sabirsiz ben :) doktora gittim beta hcg ler yukselmesini bekledim ve kizimin kalp atislarini ve kesesini gorebilmistik.. guzel bi grbelik gecirdim yalnizca kizimim gobek cevresi 5 gun geriden geliyordu o biraz beni korkutmustu dogumdan sonra bakim unitesinde kalir mi falan diye endiseliydim.. ayrintili ultrasondada bi skntim cikmadi neyse aylar gecti son ay cok fazla cafi agrilarim oldu fakat erken dogum riskim falan yoktu doktorumla 7 ekim gunu icin gun aldik sabah 6 da hastanede olacaktim. Kizim 38+6gunluk dogacakti…
O gun geldi.. gece 12 den beri bisey yiyip icmedim 5 bucukta yola ciktik 6 da hastanedeydik gittik nst ye bagladilar bi sure ardindan kan alip genel testler yaptilar. Geldik skntili noktaya lagman yaptilar :/ ilk dogumumda yapmamislardi aslinda cokta korkulacak birsey yokmus bir fisfis bir boru :))))) ardindan bol bol ….💩💩💩
Ardindan hasta bakicilar geldi giyindirdiler ve sonda taktilar derin nefes aldim o da cok korkutucu degildi ardindan abbas yolcu..
Ameliyateneye dogru yol aldik kafada bi dunya sey buyuk oglum aklimda neyse masaya alindim oturdum egildim anestezi doktoru ignemi yapti 2 kez falan soktu igneyi aci olmadi ama elektrik carpmasi gibi bisey oldu sicradim neyse sonra yatirdilar ayagima sicaklik geldi kaldir ayagini dediler kaldiramadim tamamen uyusmustum basladilar .. 5 dk sonra baski hissettim ve kizimi gosterdiler… ikinci bebegim olmasina ragmen cok cok farlkli bi duygu.. cok sukur sapasaglam dogmustu .. sonrasindada benim dikislerim tamamlandi ve kizimla kavustum. Emzirme seanslari … vs vs simdilik bu kadar herkese hayirli dogumlar diliyorum ..