Nisaa46 ben hamile olduğumu bilmiyordum ondan önce rüya görmüştüm aynı şekilde bende Normal doğum yapıyordum ve ben çok kolaymış bu bizi boşuna korkutmuşlar diyodum. Sonra ay benden kahverengi leke geldi test yaptm negatif ckti gittm kan verdim 2.9 çıktı kandada çıkmadı heralde stresten falan bu ay bu şekilde olduğunu düşündüm ve daha test yapamicam dedm , öyle deyince rüya gördüm rüyamda birisi bana test verdi ve çift çizgi cikiyodu bende eşimi aradım uyandigmda son kez denicem dedm rüya gördüm diye test alıp geldi eşim yaptm bende veee çift çizgii 😍 inanamadm kalakaldm bir süre çok güzel bir duyguydu. Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah. Sonra cinsiyeti belli olmadan tekrar rüya gördüm rüyamda Nisa suresi okunuyordu bana testi veren kişi geldi dedi ki senin kızın olucak ismini de Nisa koy. Öyle şaşırdım sonra kontrol de kızım olucagini öğrendim 🤗 ismini de Nisa koyucam 😊 sonra ben normal doğumdan çok korkuyordum ama sürekli normal doğum yaptığımı görmeye basladim. En son geçenlerde o gelen kişi yine rüyama geldi bana dedi ki sen Normal doğum yapicaksn saat 10 da olucak bende hangi 10 da dedim sabah mi akşam mi diye onu söylemedi 😊 şuan 39+3 beklemedeym bir türlü gelemedi Nisa hanım 🌺 hepimizin ki vaktinde ve sağlıcakla gelsin inşallah 💜