[silindi] BClk maşallah canım sağlıkla al kucağına evladını. İsveçteyim canım , Almanya da İsveç’e göre ultrason sayısı daha fazla burada iki kere bakılıyor. Eğer daha önceki gebeliğinde problem varsa sayısı çoğalıyor. Bebeklerimiz rabbime emanet 🤲🤲
BClk [silindi] yaa öyle mi. Orda olsam benim için daha zor olurdu. Çok merak ederdim doğrusu 😅 aminn inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım da tek 🙏🤲💕🧿
Gisosssuuu02 [silindi] beraber ilerliyoruz tatlım 😍 bende turşuuuuu aşeriyorum sadece 🤰🏻 Daha önce sevdiğim bütün yiyeceklerden tiksindim sevmediğim yiyeceklere yöneldim yeme alışkanlığım çok değişti 🌸
[silindi] Gisosssuuu02 yaaa ne güzel 🙈🙈🙈🤲🤲🤲❤️❤️Maşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım. Benim de öyle sevmediğim şeyleri canım istiyor
Kuzey61 [silindi] çok kötü canım, bende ilk oğlumda hiç ne bulantı ne halsizlik hiçbir belirti yaşamadım. 1 kilo dalağa aşerip tek başıma yediğimi bilirim ama gel gör ki bu çok kötü inşallah 9. Aya kadar sürmez 😔
mucizeeem BClk bende 8+0 şükür ben de mide bulantısı vs yok ara ara kasık ağrıları oluyor ve tansiyon düşüklüğü var o da halsizlik yapıyor
BClk mucizeeem Rabbim şifa iyilik ve güzellik versin 🙏🤲💕 inşallah hayırlısıyla sıkıntısız bu süreci atlatır, sağlıcakla huzurla mutlulukla yavrularımızı kucağınıza alırız 🙏🧿🥰❤️
ecemeric [silindi] Merhabalar ben de 7+6 🙋🏼♀️ aşırı bulantım ve koku hassasiyetim olustu. Evdeki herşeyden tiksiniyorum sanki. Şu sıralar bulantı durumu beni biraz kötü hissettiriyor ama onun dışında bir problem yok Allah’a şükür 🤲🏻
[silindi] Mucizem- iki gündür bende de çekilmez bir baş ağrısı var ilaç içmeye de korkuyorum bol bol su içiyorum 🙄🙄
Saniss 7+1 sürekli mide bulantısı halinde gece gündüz yatıyorum Allahım inşallah hepimiz bugünleri yaşamamış gibi kalalım eski enerjimi özledim 🥺
Cellist61 Saniss canım cidden hamileliğin başından beri bu mide bulantıları oluyor mu ? Bende hiç olmadı da çok şükür maşallah diyeyim..