feamtrmea 35+5 im şuan ve bugün doktora gittim 15 günde tam 1 kilo almış şuan kilosu 3300 acaba 4 ün üstne çıkınca kilosu fazla diye sezeryana mı alırlar haftası dolmadan? var mı böyle olan ?
-Aysenur- feamtrmea benimde 36.haftamda 3600 du boyle gidersr normal dogum yapamazsin dordu gecerse sezeryan yapcaz dedi doktorum
Serifeisitmir feamtrmea canım 4 u geçerse hiç riske atma derim bizde kilo olarak biraz faylayız doğumu konuşmadık daha 30 haftaligiz ama sezeryanda olsa normalda olsa bir can dünyaya getiriyorsun illa normal deme bebeğin ve senin içi en sağlıklısı neyse onu yap derim
Yeni474747 -Aysenur- 4500 kiloyla normal dogum yaptıranlar da var hemen önden sezeryan demeye bayılır doktorlar araştırın derim zor olur ama normal olur en saglıklısı
feamtrmea -Aysenur- bana da öyle dedi dördün üstünde sezeryan yaparız dedi ama bu gidişle bi hafta sınra 4 ün üstüne çıkcaklar o zaman gününü beklemeden sezeryana mı alırlar acaba
feamtrmea Yeni474747 ya benim için sağlıklı olması önemli 4500 kiloyla normal doğum belki riskli olur diye öyle düşünmüş olabilir ilk doğumum normal olmuştu kesinlikle en iyisi normal doğum ama işte bakalım ne olcak🤔
-Aysenur- feamtrmea dordu gecip sezeryana karar verilirse erken almasinin bi anlami yok ki ne kadar beklerse o kadar cok gelisir bir ebe anne karninda ki bir gunun disardaki yuz gune bedel oldugunu soylemisti
-Aysenur- feamtrmea annemde hemsirede dordu gecerse normal dogumda zorlancagim icin cocukta Allah korusun bi sakatlik olabilcegini riske atmanin bi anlami olmadigini soyledi
feamtrmea -Aysenur- öyle ama büyüdükçe içerdeki suda azalabilir belki bilmiyorum gününüde bekleyebilir bana sadece 4 kilodan sonra sezeryan yaparız dedi 4 ü geçince gel alalım demediydi
feamtrmea Serifeisitmir kesinlikle öyle düşünüyorum sağlıkla gelsinde Allah ın izniyle normal sezeryan artık nasip görcez🤷🏻♀️☺️