Hilal3434 Deletedmom423 biz zaten doktorumuzdan memnunuz da sadece maddi yönden biraz yıprandık ondan demiştim 🤗
Visne_Cicegi Ben 12. Haftada gittim canım kontrolum o zamandi heralde erken oldugu icin soyleyemedi net
Hilal3434 Visne_Cicegi olsun daha vaktimiz çok Nisa’na kadar bulursunuz🤗kız olsa bizimki de belli değildi ama erkek olunca belli yani annen nasıl oldu daha iyi inşAllah
Visne_Cicegi Hilal3434 annem iyi masallah canım sagol sordugun icin. Bakalim isim konusunda cok kararsiziz insallah dogana kadar bulunur 😀
Visne_Cicegi Hilal3434 3 tane paketleri varmis canim en dusugu 7 bin tl sezeryan olursa miydi epidural olursamiydi tam hatirlamiyorum 1500 tl daha ekleniyor. Susleme ikramlik hepsinde var ama pakete gore degisiyo icerigi 7bin 9bin 11bin di galiba paketler
Visne_Cicegi Visne_Cicegi bide fiyat gorustugumuz yerdeki kadin tup bebekse sezeryan olur genelde dedi neden illaki sezeryan mi olacagiz hocada cok yogun normal dogumu desteklemiyomu acaba surekli instagramda elim cok hafif sezeryanlarim cok guzel diyo ama bilemiyorum bi fikrin varmi
Visne_Cicegi Cok pahali yani kardesim 10 ay once ankarada ozel hastanede dogum yapti butun kontroller nst dogum hersey 5000 di epidural 300 du. Burda epidural 1500 ne alaka yani hepsi ayni hizmet elimiz mahkum oldugu icin razi gelecez mecbur
Hilal3434 Visne_Cicegi bi arkadaşım Doğuma yapacak vakit 3çocuğu olmasına rağmen demiş sen normal yapmazsın demiş öncekiler normalmiş oda gidip başka doktorda normal yapmış dikkatli ol demişti 🤦🏻♀️
Figengnc Acıbadem Çağlar Yazıcılioglu, ılk denemede tuttu, 15haftalık ikiz gebeyım, doktorumdan çok memnunum ❤️🙏🏻
Visne_Cicegi Figengnc masallah ikiz tutmus banada iki transfer edildi ama teki tuttu cinsiyetleri belli mi ilaclariniz devam ediyomu acaba
Figengnc Visne_Cicegi Allah ınsallah sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın, 12.haftada gıtmıstım, 90% erkek, 70% kız dedı) ınsallah hayırlısı) sözde bellı mı cınsıyet? ılac suan fazla yok, demır, calsıum, folıkasıt ve oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum
Visne_Cicegi Figengnc amin insallah. Bizde yuzde vermedi erkek dedi bu gitmemde öğrenirim insallah bizde ayni ilaclari kullaniyoruz fitilde var
Visne_Cicegi Hilal3434 gercektenmi cok belli zaten sezeryan yanlisi oldugu normal dogumu bekleyecek zamani yokki cok yogun napacaz bilemiyorum acikcasi normal dogum isterim ben niye sıkıntı yokken sezeryan olayimki
Hilal3434 Visne_Cicegi biraz da o yüzden istiyorum doktor değişimini ne yalan söyleyim 🤦🏻♀️Hümeyra Öztürk’ü düşündüm Semih beyi bilmiyorum kafamda deli sorular