Visne_Cicegi aynı şekilde bende oldum Esra’ya yazdım sabır yazmış lavaboya gidemez oldum ayağa kalkmadım yatağa bağlandım kalçam o kadar şişti ki artık sancıdan sabahlara kadar buz koyduk krem sürdük sıcak suyla pansuman yaptık ben gitmedim Esra mecbursun dedi 🤦🏻♀️ Bilsem bende giderdim 2aydır oturmayı unuttum ben kalçam ilk gün ki gibi olmasada hala şiş çay bardağı kadar şişti doktorun yanına giderken sürüne sürüne gittim birşey demedi iğneden mü dedi bende evet dedim Birgün aile hekimine gittim neden oturmuyorsun dedim bende böyle Böyle baktım dedi sen kalçan enfeksiyon olur kullanmayı bırak bende doktorum isteniyor dedi dizinden vur eşim sağlıkçı Benim vurduk 8saat sonra dizimi hiç hissetmedim resmen dizim benden gitti Mustafa hocayı aradık oda o iğne dizden vurulmaz dedi fizik tedaviye götürün dedi Allah’a çok şükür yavaş yavaş geçti açıldı peogestan dex alın dedi öylece geçtik 🤦🏻♀️Zor günler atlattım ben de giderim bilsem ama evimiz uzak her zaman gitme imkanımız olmadı ayağa kalkamadım süründüm emekliyerek Sofraya uzandım ağlamaktan bi hal olmuştum