Merweeeeee 15 haftalık hamileyim halen et tavuk balık süt sebzeler falan çok aşırı şeylerden tiksiniyorm ve görünce bile midem kalkıyor. Bunun çözümü yok mu? Hiç bir şekilde almıyor midem ve sağlıksız atıştırmalık şeylerle ayaktayım.
B8use Merweeeeee bende baliktan tiksinmistim doktor.balik yagi vermisti soyle doktoruna ona gore alternatif sunuyo
NaimeYilmaz Merweeeeee vıtamın takvıyesı yapablrsınız. Zor bir süreç zorlamak daha fazla sogutur ne yiyebiliyorsanız onu yıyın bence. Ben ilk 3 ay pilav ve döner ekmek yedm 😊 kahvaltıda bıle.. Smdı bebegın suyu fazla maalesef hersey yssak . O yuzden denemeler yapın farklı farklı baska evde yemek bana cok tatlı gelırdı olmadı baskalarına gıdn 😊 bi şekilde beslenmekte lazım
Zeykem Merweeeeee 24 haftalıgım hala agzıma ne balık ne et sokamıyorum kokusunsan bıle tıksınıyorum süt bile ıcemıyorum onun yerıne omega 3 , yogurt gıbı seyler yıyorum yapıcak bısey yok malesef kusa kusa yıyemem😁
Zhrnc Merweeeeee canım 24 oldum ama hala bir bardak bile süt içmedim Et tavuk balık asla pişmiyo evimde Sürekli sebze bakliyat yapıyorum Yalnız değilsin