Eslem23 Kızlar kontrolden geldim sancım 20leri bile bulmuyor ne ağrı ne sancı var bebiş kanala inmemiş hala 😐 sizlerde durumlar nasıl? Doktorum yürüyüş önerdi ama işe yaramıyor kaç gündür yürüyom 😅 birde meme ucu masajı önerdi işe yarar İnşallah ☺️
cagla24 Eslem23 ilişkiyi öneriyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum denemek lazım 😂 bizimki gelmezse son çare denicem ben 🙊
Ronyaseda Eslem23 Benimde öyleydi 40 ci haftaya 1 gün kala annem geldi dedi kalk yürüyüşe 1 saat yürüdük geldik sıcak duşa girdim sonra kalın giydirdi soba yakti sırtımı sobaya verdim saat 10 da sırtımı verdim 11 de birden sanci attı. 10 dakika da bir geldi sonra 5 dk ya düştü sonra 2 dk ya düştü gece 2 ye kadar çektim sonra dayanamadım doktora gittik 3 cm açıklık var dendi yartş yapildi yani o şekilde doğumu başlattım çok şükür 9 cm ile doğuma girdim çok az dikisim var. Darısı başına inşallah rabbim tek avazda kurtarsın
150403 Eslem23 bende son 5 geçen cumadan beri nişanım geldi 2 cm açıklığım var ama oğulumn gelmeye niyeti yok. Meme ucu masajı nasıl oluyor acaba onu da deneyelim😂
Eceunverkanra Eslem23 Sıcak duş, hurma, pilates topu uzerinde hareketler, squat, comelip yer silme, iliski, ahududu yapragi cayi valla bildiklerim bu kadar canım ☺️ İnatci cikti bebisler 😅 Meme ucu masaji nasil oluyomus acaba dememek lazim😂😂
Dumannn Eslem23 benim doktorum squat ve comelerek yer silmeyi oneriyor bacaklari acarak. Birlestirerek silinmeyecek🥰
Eslem23 Eceunverkanra sorma ya hurma ile squat da yapıyom ama sanki kanala ineceğine yukarı çıkıyo yavrum 😅
Eceunverkanra Eslem23 🤦🏼♀️ Sasirmiyorum valla ne diim 😂 bir de erken dogum riski vardi bizim güya o kadar korktum bosuna mıymıs yani🤯😂
Eceunverkanra Eslem23 Denemek lazim, memeleri ellemenin erken dogumu tetikledigini duymus hic ellememistim ama erkeni merkeni kalmadi artik deneyeyim😂😂
Eslem23 Eceunverkanra karnım düştü yazmışsın hissediliyomu düştüğü o zaman senin bebiş kanala girmiştir
Eceunverkanra Eslem23 Evet karnim dustu yani annem geldi gecen gun aa senin karnin epey dusmus dogum yakin dedi ama ustunden gecti 5gun fln hala dusuk ama. Hareketlerini hala yukarida hissediyorum ama bilemiyorum 😔
Eslem23 Eceunverkanra hiç beklemediğin anda gelirmiş sancı sürekli beklediğimizden mi gelmiyo anlamıyorum 😅😅
Eceunverkanra cagla24 Ben denedim gecen hafta ama cok zorlandim 😶 Korkuyorum bi daha denemeye. Bak o zorlanmaya bile bir sey olmadi yani😅😂
Eslem23 Minis_88 yok canım ya 0 açılma 0 sancı ne de bebiş inmiş kanala yalancı sancım bile olmuyo o derece
Eslem23 Ronyaseda ayy ne güzel ağzından bal kaymak damlıyor geçen zaten sen bi post açmıştın sıcak işe yarıyor diye sonra ertesi gün doğurdun şaşırdım kaldım çok sevindim adına Rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin darısı da başımıza İnşallah ☺️🙏☺️