phdmom ben tekrar fikrimi belirteyim benim bir kere canim yandigi icin canim ben biraz daha farkli dusunuyorum. Ben hala egerki humeyra yada fatma icine sinmiyorsa ozguru denemen taraftariyim sebebide su : biz bu hastaneye gidiyoruz ki ozel muamele gorelim devletten bir farki olsun. Ama buhara hastanesi devletten farki yok muayene sureleri cok kisa. Ben bir tane bebegimi kaybettim fatmaya gidiyordum. Allah boyle yazmis ama yani insan acaba doktor ihmalkarligimi diyede dusunmeden edemiyor. Bizler doktorlarla aramizda hemen bir duygusal bag olusturuyoruz bende fatmadan baskasina gitmedim su an kiziyorum kendime yani bir dene diger doktorlarida ne diye fatma diye tutturdun. Mesela sende dusunuyorsun ya sistemden gorurler. Amaan birak gorurse gorsun onemli olan senin sagligin ve bebeginin sagligi. Onlar hasta kaybetmemek icin ugrassinlar. Ama cnm bu benim fikrim yinede sen dersen ki onunla basladim herseyimi biliyor onunla devam etmeliyim onunla devam et. Ama sirf boyle kirilmasin gucenmesin vs. Ise hiic dusunme