melekkizim_00 Kızlar yumoş kullandım bingo vs kullandım ama çamaşırlarımı yumuşatıyor sizce en iyi yumuşatıcı hangisuu??
Gulsen4224 melekkizim_00 canım bimde bulutun inci serisi o kadar hoşuma gidiyor ki hem kokusuda bi harika🌺
Zeynepekr melekkizim_00 sularınız çok mu kireçli bunun için makina koruyucular var bide makinanınız yumuşatıcıyı almıyordur başka bir programda yıkamayı deneyin bi
Minik2829 melekkizim_00 Alla alla.makinedemi bi sorun var acaba.cunku yumoşun ürunleri gercekten cok guzel.hepsini denemis biri olarak soyluyorum
Annesi123 Yumoş👍Bence sizin makine de sorun vardır o zaman bazı makineler yumuşatıcı sonra alıyor bazıları en başında alıyor belki ondan yumuşak olmuyordur
minnie11 melekkizim_00 vernel in mor olanının kokusu hoşuma gidiyor ama çok az koyuyorum astımım olduğu için
BarlasMom94 melekkizim_00 aaaa makineden mi kaynaklı yada deterjan dan yada su dan da olabilir. Benim kiler gayet yumuşak oluyor
Babyy1S melekkizim_00 makinenizde kreç vs varsa oda etkiler abc yumsatıcı kullanıyorum ama ben yumşatıcı makineye ilk başta koymuyorum en son durulumaya geçerken sadece duruluma esnasında bir kapak koyuyorum o yeterli oluyor kokusu ve yumşacık yapıyor