Mavi46 Mina01 canım dışardan göbeğimiz nasıl çatlayıp gergin oluyorsa içeride de genişleme oluyor ondan dolayı böyle yırtılma sancı gibi Bi acı oluyor. Her ne kadar dış göbeğimiz acımasa da iç göbek ağrı yapıyor ve bebek de yerini biraz daha açmak için sertleşiyor. Her zaman olmadığı sürece ara sıra olması gayet normal canım 🤗🤗
Mina01 Mavi46 Her zaman olmuyor canim iki gündür yeni yeni toplanma oluyor bir geçiyor bir geriliyor sertleşiyor
Mina01 Karbeyaz12 valla ben çatladım hemde az değil ve şuana kadar sadece 2kilo aldım ona rağmen catladi
_41sumeyye_ Oykuuu24 cocuga bi zarari yoktur ama neyden dolayi olduguna bakmak lazim haftaya pazartesi benim kontrolum bakalm ne dicek doktor siz sordunuz mu doktorunuza
_41sumeyye_ Mina01 olabilkr benim ilk donemlerim cok kotu gecmisti asiri siskinligim vardi doktorum gaz yapiyodur demisti
Turkerg Ben de aynisini yasadim. Karnim tas gibi oluyor, kaburgalarimi acitiyordu. Bu karnin buyumesini gosteriyor. Ben bu olaylardan sonra karnimin daha da buyudugunu goruyodum
Byztk Mina01 ben 30. Haftamı öyle geçirdim en sonunda yürüyemez hale geldim kasılmam başladı doktor erken doğum riski dedi nst bağladı sancım çıktı 1 gece hastane de yattım takip için hafife almayın dikkatli olun
Oykuuu24 Mina01 canım gittim pardon biraz geç yazdım. Doktor normal dedi bebek bir yere toplandığında ve karın sertleştiğinde endişe edecek bir durum yokmuş gayet normalmiş. Kasılma oluyormuş ve vücûd kendini doğuma zamanına alıştırıyormuş. Bu kasılmaların adı braxton hicks zaman zaman gelip gidiyormuş. Sancı olmadığı sürece normalmiş.
Mina01 Dndulgr burda birkaç kişide daha olmuş bu haftalarda bugün bir bayan doktora soracaktı toplanmayi.şancı verse acile gidecektim ama sancim yok diye doktor randevumu bekliyorum.sizinde mi bebek toplanıyor