alkilic Merhaba herkese 34 haftalığız son kontrolümde doktor ilaçlara devam dedi ancak sabah aç karna aldığım demir ilacı bulantı yapmaya başladı içtiğim sabahlar kötü oluyorum içmediğimde rahatım gynoferon içiyorum aynısını yaşayan varmı ?
Nrykml alkilic gynoferro bende de asiri bulantı yapıyor hatta bazen kusma eczacı bana dedi ki tok karnına alabilirsin ama öncesinde ve sonrasında çay süt gibi ürünler tüketme emilimi azalıyor ondan
meldem alkilic ben hamileligim boyunca demir hapi icemedim mideme ve bagirsaklarima cok dokundu 6. ayda kan degerim dustu serumla demir verdiler ii oldum 2 ay sonra bir yukleme daha yapilcak
gokella alkilic sabah aç karna akşam tok karna 2 kere içiyorum midem acayip bulanıyo ama mecburiyetten içiyorum. 32. haftadayım 2 gundur bende de kusma oluyo malesef
Tugbakrc7_ alkilic canım yan etki yapıyorsa kullanma benim doktorum mide bulantısı mide ağrısı yaparsa kullanma dedi yediğin şeylerden vitamin almaya çalışır bol bol ıspanak vs ye bu ilaçları hiç kullanmayanlar var aslında besinlerden tam anlamıyla alabilsek gerek bile yok
Oz-lem Nrykmlgünde iki kez diyor ama ben 1 kere gece içip uyuyorum bir sorun olur mu bilmiyorum ama ancak böyle iyi hissediyorum kendimi
alkilic meldem bende en başından beri içiyordum hiç dokunmadı şimdiye kadar ama 10 15 gündür yaşıyorum bunu bi sabah baya kustum
alkilic gokella aç karna mı alıyorsunuz bende 1 kez kusma yaptı son zaman onda da safra suyunu çıkardım bişey yememiştim bulantıdan
Nrykml alkilic ac karnına bulantı ve kusma yapıyor tok alıyorum yapmıyor canım bi kere de öyle dene istersen
meldem alkilic bence bu demir haplari cok agir siz doktorunuza sorun sidefer kapsul var hafifmis o belki size o iyi gelebilir
alkilic Tugbakrc7_ besinlerden almaya çalışıyorum aslında ama bırakmaya da vicdanım el vermiyor bana kalsa çoktan bırakmıştım aslında ama doktor da devam deyince bilemedim ne yapacağımı
Masev alkilic ayni durumu bende yasadim doktorun sidefer stick isimli bi takviye onerdi, direk agizda emilimi oldugu icin mide bulantisi yapmiyormus. Doktorunuza sorun isterseniz bi bu ilaci
Ada34 Oz-lem @alkilic bana doktorum yatarken iç bulantı yapabilir dedi bende sütü falan gündüz içiyorum yatmadan c vitamini için meyve yiyip sonra hapı içip yatıyorum sorun olmuyo sizde doktorunuza akşam alabilir miyim diye sorun bence👍🏻
ayseguler01 alkilic ben de bu demir ilacını kullanıyorum kahvaltıdan 2 saat sonra meyve yerken içiyorum ve bulantı yapmıyor hatta kan seviyem düşük çıktığı için günde 2 taneye çıkarttı doktorum, diğerini de gece yatmadan içiyorum
alkilic Ada34 kontrole kadar içmeyi düşünmüyorum bişey olurmu acaba bilemedim gerçekten çok dokundu bugün
Fndkkrdu alkilic gynoferro benim tansiyonumu filan düşürüyordu eczacimla konuştum geceleri yatmadan al yada yemekten 1 saat sonra al dedi ben yatmadan hemen önce kullandım bı problem yaşamadım
alkilic Fndkkrdu diğer verdiği ilaçları bile içemedim bulantım olunca ve hala geçmedi akşam içtiğim 2 tane daha ilaç var nasıl dengeleyeceğim bilmiyorum