Ayferkangal Merhaba arkadaşlar, gebeligimin altıncı haftasindayim ve ilk gebeliğim. Ankara’da onerebileceginiz özel yada devlet farketmez kadın doğum doktoru var mı ? Tesekkur ediyorum şimdiden 🌼
kubrayzz_06 Ayferkangal ben medikal parka bülent hocaya gidiyorum canım çokta memnunum istersen araştır
Homeless20 Ayferkangal ben özel eryaman nida hocaya gidiyorum daha ilk kez gittim memnun kaldım. İlgili biri tatlı dilli falan.
tbmn Ayferkangal Ankara Şehir Hastanesinde Fatma Salihi öneririm çok ilgili bir doktor kendim de ona gidiyorum tavsiye ederim
Candu mervoss fatma hanımın biraz sert olduğunu duymuştum ama bende ordan paket almayı planlıyorum sizce öyle mi
esilemerveker Ayferkangal bende o haftalardayım 😇 bana en yakın Sincan lokman hekim olduğu İÇİN bir de askeriy edindirme olduğu İÇİN orda İbrahim bey e gideceğim yarın nasıl doktor bende bilmiyorum ama CV si bayağı güzeldi. Bir de Koru hastanesinde duygu Altan var instagramda sayfası da var o kadına bayılıyorum ben doğumu Adana da yapacağım için kontrol amaçlı bir doktoru sectim Ama doğumu Ankara’da yapsam duygu hanım a giderdim😊