Aleynakalkar Merhabalar doğumuma 77 gün kadar bir süre kaldı zaman daralıyor sanki. Ve doktorum kadriye Şener Çekmeköy tarafında oturuyorum. Hastane olarak medivia çengelköy hastanesinde yapmayı planlıyoruz. Peki sizde durumlar nasıl ✨
Mervetekmn Aleynakalkar İstanbul Cerrahpaşa tıp fak. Prof de Pelin Öcal burda doğum yapıcam sürekli bu Prof gidiyorum muayene ucretı 300tl doğum 3000tl ben Prof gittiğim için para veriyorum normal gitsem hiçbir sekılde ücret vermeyecektim ne doğuma ne doktora bilginize
turansmom1 Aleynakalkar maltepe ersoy hastanesinde yapacağım inşallah, muayne 90 tl doğum 3000 bin tl🌸
Busraveminisi1 Aleynakalkar doğumuma 91 gün kaldı Pendik medical park Şeyma Araz doktorum Allah izin verirse doğumumu orda yapacağım🥰
Azizesoran Aleynakalkar Ben Elazığda Fethi Hanaya gidiyorum 150 TL muayene ücreti veriyorum. Fakat doğumu şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Bana pahalı ve gereksiz geliyor doğum ücreti vermek. Elbette ki herkesin kendi tercihi.
Aleynakalkar Mervetekmn benimde muayne ücretim 120 ₺ doğum ise normal olursa 2000 ₺ hayırlısıyla inşaallah
Mihracee Bende İstanbul Silivri Anadolu hastanesine gidiyorum Dr Duygu yardım kendisinden çok memnunum muayene ücreti 95 TL doğum 3000 tl
Gigy Muayene ücretim 120 TL doğum 5-6 bin bandında sanıyorum ,doğum GOP Hastanesi yeni yüzyıl üniversitende oluyor
Ardahan91 Bebislerimiz ben geçen gittiğimde söyledim de pandemiden dolayı pek sıcak bakmıyorlarmış katlara çıkmaya gezmeye. Birde anlaşmalı fotoğrafçıları varmış . Ki ben biraz araştırmıştım kimse memnun değil çekiminden . Ben dışarıdan getirtmek istiyorum ama ona da müsade etmiyorlarmış . Bakalım bi şekilde gizli ayarlamaya çalışacağım zaten sadece ertesi gün oda çekimi istiyorum ☺️ Doktorum Halide Hn ama Şeyma Hn I da çok duydum forumda . Halide Hn ödül almış bir doktormuş sağlık bakanlığından . En çok normal doğum yaptıranlar arasında
Bebislerimiz Ardahan91 bende halode hanima gidiyorum donanimi cok iyi gerçekten mesajlarımı da dönüyor bilgilendiriyor onemli olan da o seyma arazin etiketlenenlerde fotoğrafları var ordan fotoğrafciyi buldum dediginiz gibi cekimleri bende begenmedim 😂😂 bide benim aklima takilan gece sancim olsa ne olacak hastanede nöbetçi doktor yok sanirim kim bakacak bana
Ardahan91 Bebislerimiz o her hastahanede karşılaşabileceğin bir durum . Doktoruna haber veriyorlar ama en kötü ihtimalle başka doktor mecburen eşlik ediyor