mervklc Selam güzel anneler biz 17+1 haftalığız henüz daha kızımı hissetmedim sadece elimi koyduğumda hissediyor gibiyim ama eminde değilim😳 Sizler kaçıncı haftada hissettiniz?✨ Buarada benim ilk gebeliğim🌸
Mehtapakgl mervklc tam anlamıyla 18. Haftanın sonunda hissettim canım. 17 de belli belirsiz emin olamıyordum. 1 hafta daha sabret 😁 21 haftanın içindeyim artık elimle dışardan hissediyorum. Bazenndışardan bile görünüyor.
ecembugra53 mervklc canım cok normL 24. Haftaya kadar hissetmeneb bile cok normal canım 😊 korkma herkes bir değil karnın daki karın kasları vE yağ dokusu bunda etkili
mercimeginanne mervklc 16+0 ve 16+4 te hissettim başka da olmadı 🙈 arada sırt üstü yatıp kımıldamıyorum ama hissedemiyorum tekrardan 😂
Drydrya 1 hafta bile çok etki ediyor 18 de hissedersiniz belki :) şuan 21 haftalığım eşimle elimiİ koyduğumuzda hissediyoruz dışardan :)
Gmbrn123 Hafta da rahat hissediyorsun hatta doktor ilk gebelik lerde 22 ye kadar hissetmeyen oluyor demişti.
fuzulilerden İlk gebelikte geç hissedildiği söylenir ben 20+3 teydim ilk kez hissettiğimde ama 24 e kasar uzayabilirmiş