Yumosmelos Hducjsks klomenle aşilama tutmadi … Femarayla kendigilinden 3 ay sonra kaldim ac tok farketmiyordu saatleri duzenliydi benimkinin femarayi 1 ay kullandim 2 ay gecti bitiminden hamile kalmisim…
Zelalceylan07 Yumosmelos peki günde kaç tane kullanıyordunuz bende bu ay başladım doktor günde iki tane dedi
Yumosmelos Zelalceylan07 evet bende iki tane kullandım … Klomenle cok farkli olduguna inaniyorum farkli doktorlarda klomenle tedavi gordum adet duzensizligimde vardi pco tiroid hepsi .. bu femarayla pcomda duzensizligimde duzene girdi psikolojim de duzeldi tiroiti kontrol altina alinca … Ve hic bir islem uygulamadan kendiliginden hamile kalmistim sok olmustum
Hducjsks Zelalceylan07 insallah canim kimisi tedavisi doktor hastasina gore dozunu attiriyor kimisi gunde 1 tane kimisi 3 tane kimisi 2 tane
Aybeniz Merhaba bende klomene basladım 5 gündr içiyorm femera ile aynı dedi dr bana ins hayrlı sonuclar alırız❤️
Aybeniz Bugun dr a gittim sol da hıc olmayan yumurtalarm büyümüş hep sag tarafta olurdu sol da yok derdi dr catlatma iğnesi olucam yarn 12. Günüm ve bugun 16 mm di daha erkn degl mi sizce sizlerin nasl gidiyor