Ekim [bilinmeyen] o bnm gibi balık etli değil kolayca verdi ben hiç anlayamdan karnını gören ikiz bebek sanıyordu
Crktnmltm Susamtanesii Evettt ne yazık ki bebeğin kalp atışlarını duyduğumuz haftadan bi başladı saolsun 4 buçuk aya kadar devam etti. Normalde istesem bile öyle kilo vermem imkansız birseydi 😋
Ekim [bilinmeyen] evet canım sadece beş altı kilo alcam inşallah üç kilosu bebek olsa üç kilosu hemen verrim inşaallah
Crktnmltm [bilinmeyen] Gerçekten öyle düşünüyorum. Bazen yürürken eşimle kendi kendime gülüyorum sanki penguen gibi yürüyorum diyorum oda yürü bakayım diyo kahkaha atıp yürüyorum 😂 son ayda yuvarlan bakalım dicek yuvarlanıcam gibi geliyor 😂 birde alışık değiliz kocaman karna onun bize yaptığı baskıya 😋 Allah kolaylık versin hepimize vallahi 🙏🏼🙈
DidemYldrm jrarya bebeğimin kilosu haftası ile aynı canım hatta önde Bu genetik sen kaç kilo doğduysan bebeğinin de kilosu o kadar olur yaklaşık
Crktnmltm DidemYldrm gerçekten miiiii böyle garanti var mı yani o zaman rahat olayım 😍 3.800 doğmuşum benimki de öyle doğarsa müthiş 🙏🏼
jrarya DidemYldrm ay 4,5 kilo kellli felli erkek suratlı doğmuşum aman allahım kızımın kaderi annesi ile aynımı olucak 😌😌
GRZ [bilinmeyen] evet iyi gidiyorum şimdilik. Ilk hamileligimde 27 kilo almıştım 😁 bakalim bunda nasil olacak. Bide nazliyizzz 21. Haftada halaa cinsiyeti ogrenemedik göstermiyo 😁😁😁
Crktnmltm Nefesliva Kesinlikle herseye hakkımız var bence. Sanki sadece biz hamileymişiz gibi yaşamalıyız. Büyüklerin yanında biraz normal olmalıyız ama onlar bile bizim için herşeyi yaptıkları için şımaralım doğana kadar bebekler 😍 emzirirsek inşallah süt çekiyo deriz biraz daha nazımız devam eder 😋🙈
DidemYldrm Nefesliva pilav makarna hamur işi Beyaz ekmek yok canım onun yerine süt balık et kefir peynir meyve var ☺
GRZ DidemYldrm ve hergun muhakkak ceviz badem findik fistik ve mumkunse kabak cekirdegi tuketin. Hem tok tutuyo hem bebek icin cok faydali. Cok degil hepsinden 2-3 atin agziniza 😊
Ebii [bilinmeyen] yok baya tok hissediyorum hatta akşam yemeğine kadar patlayacak gibi 15 günde 500 gram aldım hedef ayda 1 kilo
Zeykem [bilinmeyen] 24. Haftadayım. Boyum 1.63 galan olmadı lazım😂 kilom suan 52 ama 45 le hamıle kalmısdım🤪
DidemYldrm GRZ kaba taslak yazmıştım ben onları canım sabah 5 ceviz 1 haşlanmış Yumurta 1 bardak kefir kaşar peynir beyaz peynir zeytin yiyorum yumurta tok tuttuğu için öğlen yemek yemiyorum canım istemiyor onun yerine 1 kase yoğurt yiyorum 2 saat sonra 1 bardak kefir 1 adet muz yiyorum akşam da ızgara et balık tavuk ya da sebze yemeği yiyorum 1 kase yoğurt ile 18:30 dan sonra hiç bir şey yemiyorum akşam da 1 bardak ıhlamur içiyorum
Crktnmltm [bilinmeyen] Ben kendimle dalga geçerken geçebiliyor. Ama eğer kafama taktıysam hele ki moralim bozulmuşsa saolsun hemen beni avutuyor 😂😂 adamlar çok kullanışlı oldular. Denge ayarımız bozuk yazık adamlara 😂😂😂
GRZ [bilinmeyen] hicc kilo takintim yok ikimizinde sagligi yerinde olduktan sonra kilo nasilsa alinir verilir hayatim boyunca hicc dert etmedim 😁😁
Nefesliva DidemYldrm hamileyken kefir içiliyor dimi hazır kefirlerden içerim bende hem bagırsaklar için çok faydalı
GRZ DidemYldrm oo masallah ben gece 11 kadar meyveydi cerezdi yeme faslini bitiremiyorum 😊 en son yatarken 1 bardak süt icip yatiyorum 🙈
TBBeYzaBT zehracinar gerçekten mi ay ne güzel 🙂 bnde 63 kiloyla hamile kaldım boy 1,73, şuan nerdeyse 11 haftalıgım ve şimdiden 65 kiloyum, umarım ilerde ben degil de bebegm kilo alır, 6,haftamda 59 a düşüp tekrar 65 oldum