[bilinmeyen] katılıyorum. Bazen gebeliği bahane edip psikolojik olarak aşerdiğimizi hissettiğimizi düşünüyorum. Doktoruma çok sık midem bulanıyor ve sürekli yeme ihtiyacı duyuyorum bulantılarımın kesilmesi için dedim yani yemek istemekten yada can çekmesinden değil. Bulantılarda durmak bilmiyor zaten mübarek. Bana kraker leblebi atıştır o gibi durumlarda, açık havada yürüyüş yap dedi. Yapıyorum biraz daha iyi gelior. Doktorun önerisini tavsiye ederim mide bulantısı olan hamişlere. Tabi canımızın çektiğini yiyelim ama abartmaya gerek yok onu diyorum 😂 bazen bebişi bahane edioruz hopu hopur gtürüyrz ama doğru değil. Bide dediğin gibi sürekli yemek iyi değil. Sağlıklı beslenmeliyiz gün içerisinde sık sık ama azar azar yemeliyiz. Kalsiyum, protein, vitamin,mineral dolu yicekler tüketmeliyiz. O zaman bebişimiz kilo alır sağlıklı bi şekilde biz hemen hemen hiç almayız. Bol bol su ve kesinlikle hergün düzenli 1 2 saat yürüyüş. Bebişe hiç bir zararı yok ama çok faydası çook var bize. Hayırlısı. Anaaaammm ben ne kadar uzatmışıııımmm 😂😂😂😂😂 kusuruma bakmayın ya 😂😂😂😂😂🤗🤗🤗Çenem düşmüüş.