Bsmlh gkcy 11den sonra sisteme düşüyor canım sağlık Ocak’ları veriyor dayanamadım de dayan kapısına drum🥰
Bsmlh gkcy e napalım de 🙈🤣 ben ne beklemıstım Google açık barkod elimde 5dk bi gir çık gir çık çıkıncada inanamayıp bide girip çıkmıştım😁😁🤣
Bubis41 gkcy kuzum sen bakma o arkadaşına kafayi yemiş o benimki o kadar belli bile değildi daha hayalet bir çizgiydi Rabbime cok şükür 29 haftalik hamileyim sakin umutsuzluğa kapılma bide zaten su testlerin üzerinde bile yaziyo silik bile çıksa hamilesiniz diye sen git al sonuçlarını bak goruceksin🥰
Derinsmom gkcy nasıl yok var işte hamilelik benimde başta böyleydi hatta adetime 3 gün vardı arkadaşınız moral bozmasın bence
Ririsea Benimde cok fazla koyu degildi adetten 4 gun once falan ogrendim doguma 3 hafta bile kalmadi darisi sana ve tüm isteyenlere insaAllah arkadaşın belki umutlandirmak istemiyordur üzülmemen icin ama var gibide duruyor hadi hayirlisi🤗🙏
Glnzdnz58 kan sonucum bugun cıktı adetımden dortgun once kan vermiştım 21,69 cıkmıstı dunde adet gunumdu tam 180 cıkmıs doktor guzel sonucun dedı haftaya persembe gel keseyı goruruz dedı sizcede guzel artmişmı kızlar
gkcy Ozzzzz_ ben ilk yaptığım da 7gün vardı boş çıktı sonra 6gün vardı gene boş çıktı 5gün kala görmek imkansız derecede silik çıktı 4-3 sabah akşam yaptım belirginleşmeye başlamıştı böyle🤷♀️ ben dayanamadım sürekli yaptım 🙄
gkcy Ozzzzz_ hayırlısı olsun daha erken diyorum ya son iki gün anca böyle görünür oldu. olsun sen yinede adetini bekle inşallah güzel haberler verirsin ☺️
Erdeminannesi0219 gkcy herkes hamilesin demiş biri de çıkıp test bozuk olabilir tekrar yap dememiş. Her test güvenilir değil ki sen kan testine bak en güvenilir sonuç o. Kimseyi dinleyip umutlanma ha umutsuzluğa da kapılma. Rabbim vereceği zamanı bilir.
gkcy Erdeminannesi0219 emin olamıyorum 5gündür yapıyorum hala emin olamadığım çokta silik olduğu için son 3 gündür sabah akşam yaptım 🧐🤲
Purpura26 gkcy Valla sırf merak ettim senin için girdim kesin öğrenmiştir diye. Hiç bu kadar zor olduğunu bilmiyorum. Sabah veriyorsun öğlen çıkıyor sonuçlar. Dün verdin bugun 3 de belli olmasına anlam veremedim sabır deniyorlar sanki 😃 ayrıca bu çizgi çok silik bir çizgi değil biz burda ne silik çizgiler gördük hamile çıktı ☺
gkcy Purpura26 e nabıza düşmüş bakın bakın bakın ne bu ne oluyo ne demek pozitif mi negatif mi https://hizliresim.com/gTr1XW