Merhaba her kese 👏🏻Kızlar benim gözlerim birazcık zayıf görüyor( uzak yerleri) doktora gitdim 3-4 yıl bundan önce bana gözlük yazdı ders çalışırken tak dedi , otobüslerin, arabaların, metroların üzerindeki yazıyı , insanların yüzünü net göremiyordum 🤦🏻♀️Halada göremiyorum
bir kaç ay ilaç kullandım birazcık iyi oldu gözlerim
Şimdi hamileyim doktorum dedi ki ( kulağından, gözünden, burnundan, ) bunların hepsini doktor kontrolünden geçir gel dedi !! Bende kayınvalideme "anne benim gözlerim uzakda olan her şeyi kötü görüyor,"dedim oda tamam kızım bakarız dedi pylece konu kapandı!!!
2-3 gün sonra bir arkadaşıyla gitdiler doktora beni götürmediler ,kulak, burun her şey bende normal sadece dokotora imzalatçak kalmışdı, ama gözümü doktora gösdermek isdiyordum çünki gözlerim zayıf görüyor! Neyse geldiler eve dedimki anne gözümü napalım peki dediki doktora imzalatdım her şeyi gayrt normal yazdı reçeteye 🤦🏻♀️Nasıl yazdırırsın defim annr benim gözümde her şey normal deyilki dedim 😑gözlerime karşı zamanında ilaçlar
kullandım, gözlüyümde var hatda 2 tane dedjm bana dediki senin annenle baban neden gözünü neden tedavi etdirmedilerki zamanında ? Dedi bana 😏
şimdi başınızı ağrıtmak isdemiyorum size sormak isdediyi konu şu eyer doğum sırasında gözlerime bir şey olsa kör kalma ihtimalim olurmu?🙁😔ben normal doğum yapıcam o yüzdek çok endişeliyim😑😑kayınvalidemede bir daha bir şey diyemedim