Merve99 Merhaba hanımlar. Ben devlette yapicam insallah doğumumu. Yeni devlette dogum yapan var mı. Odaya eşinizi flan aldılar mı beklerken. Cok merak ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim
Mervensn1 Merve99 devlet hastaneleri pandemiden dolayı ekstra tutumlular olayın içine bebek girince daha sıkı tutabilirler bu tedbirleri diye düşünüyorum ama doktorun bu konu hakkında daha doğru bilgi verir 🌸
Meriwa Merve99 26 Ağustos da devlet de doğum yaptım canm refakatçide aldı eşimde geldi gördü sancı odasında yanımda birisi de vardı hastanesine göre değişiyor bence hast adını yazıp sor daha iyi
Asel61 Merve99 odaya eşimi sadece bi kere bebeği görmek için aldılar yanında annem kaldı başkasını almadilar
Merve99 Meriwa sancı odası önemli zaten benim için eşimin orda yanımda olmasını isterim. Dogum anında kimse olmasın. Tesekkur ederim 😊
Meriwa Merve99 sancı odasına eş almıyorlar doğumdan sonra servise çıkınca geldi eşim sancı odası dedikleri yer sırf bir koridor da odalar var içerde gebeler var kapılar açık olduğu için erkek hiç alınmıyor
Merve99 Meriwa saglik olsun o zaman. Saglikla gelsin de. İlk dogumum hic bisey bilmiyorum. Buna da şükür dicez o zaman