Yumosmelos Peyzaj bilmem gayet gelisti benim ki maşaAllah diyeyim tek bir sıkıntım olmadı son ayımdayım :))
Tuos2306 Yagmur2 benm oglumda çok hareketli. Çok zorlandım hamileyken. Şuandada ufak tefek kıskançlıklar oluyor tabi😀 ama bi yandanda kardeşinin emziğimi getirip agzına veriyor arada gelip seviyor öpüyor. Yani oda şuan karmaşık duygular yaşıyor. Bi şekldr en az hasarla atlatmaya çalışıyoruz 😀
Yagmur2 mom2020 cnm bende yeniyim daha 2 aylık oglum sürekli kucağımda peşindeyim kosusturmaca korkuyorum bebegin kalbi fln duruyıor belirit fln olmuyor diyorlar senede oluyor muydu ilk gebeligimdd hiç böyle değildim
mom2020 Yagmur2 kalbine vesvese girmesin rahat ol, eskiden ne ağır iş yaparlarmıs, olumsuz bi se olsa anlarsın zaten ama olmaz Allahın izniyle rahat ol tadını cıkar 🌸 kızım 10 kilo kaldırıorum yeni kontrole gittk hic bi se yok iiz sen de ii olcan ins
Yagmur2 Yumosmelos benm oglumda öyleydi yani bırakamaz hiç diyordum sürekli salca sürdüm 1 hafta resmen öyle dolastım ve iradeli olmak gerek vermiyveksin bi kere verdin mi geiris gelir biberon hayatta almazdu balllı süt le basladım mecbur onu içiyor gecen gögüsü gördü meme anne içim mi diyor 😄 kıyamıyoruz ama işte acı dedm gitti
Yumosmelos Yagmur2 onlari denedim renk versin diye ama cok agladi kndini duvardan duvara vurdu resmen benimkide biveron ve emzik hic kullanmadi.. emzik niyetine beni kullandi bol bol balli sütte iciyor ama beceremedim biraktirmayı 😢
Esramiran12 Peyzaj benim de doktorum dördüncü ayına kadar emzirmeye devam et dedi fakat ben bu aralar bıraktırmayı düşünüyorum çünkü kızım süt dışında bişey tüketmediği için gittikçe zayıflıyor ve bana da zor oluyor bir an önce bıraktırmam lazım
sinemkumandanveren Yagmur2 biri 5 diğeri 4 yaşında kızlarım var ve 37 haftalık hamileyim 😁 çok zorrrrr
Evimvebebegim Yagmur2 benimde oğlum iki yaşında iki aylık hamileyim birlikte buyuyecekleri günleri sabırsızlıkla bekliyoruz 😍