Cakiltasi Tek yumurta ikizi bebeklerin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiniz acaba ben şuan 14+5 günlük gebeyim. 😃
Dilaraevn Cakiltasi 12. Haftada öğrendim hatta pipisini gördüğümü erkek olduğunu söyledim doktor sok😂 ikinci gebelik olunca heralde ultrason görüntüsünden anlıyor insan kızımda hic oyle çıkıntı yoktu çünkü doktorda doğruladı gördüğümü😂
Cakiltasi Dilaraevn çok teşekkür ederim 😀 yarın gidicem bende merak ediyorum bakalım hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda
Cakiltasi NefesHira canım ben 6 haftalıkken tek bebek biliyordum 8. Haftamda da ikiz olduklarını öğrendim. Tabi ben şok hiç beklemiyordum
NefesHira Cakiltasi bende ikiz hissediyorum ama 8. Haftadayız doktor iliz filan demedi olsaydı şimdiye kadar belli olurdu demi her hafta gidiyorum çünkü kontrole gideceğiz
Cakiltasi NefesHira aynen şimdiye kadar belli olurdu. Gittiğinde haber verirsin tek mi çoğul mu diye yinede hayırlısı olsun Allahh sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Mineust NefesHira valla bizde şok olmuştuk 7 de tek kalp atışı dinledik bide ben ikiz olma ihtimalini hiç düşünmedim. Çevremdede yok yani. 10. Haftada doktor dedi ikizmiş dedi biz görememişiz dedi 😃