Blablahdhd Gögsüm mosmor catladı damar damar oldu.karnımda ara ara farklı yerden nokta seklinde catlıyor.lierac krem kullanamma ragmen?neler yapıyorsunuz?o catlak görünümünün gitmesi için ne yapmalıyım
Elfynsmr Blablahdhd en iyi kremide yağıda kullansanız çatlıyor genetik oluyormuş bide beyaz tenlilerde daha çok oluyormuş bende yağ sürüyorum ama bir gecede çatladı bacaklarık göğsüm. Şimdi bi gün sarı kantaron yağı bi güb bebe yağını değişimli sürüyorum. Sarı kantaron yağı iyi geliyormuş çatlaklara
ayshoo Blablahdhd canım ben krem araştırırken lıerac kimse tavsiye etmemişti bio oil ve mustelanın ki önerildi şuan 16 haftamdayım ama nasıl olur bilmiyorum birazda yapı ile alakalı sanırım
Blablahdhd sevval5481 krem kullanmanıza ragmen mi oldu?benim gögüsümün alt tarafları catladı bütün.ben oraya krem sürmeyi akıl edemedim belkide çatlamazdım bu kadar feci sekilde.bilmiyorum olab oldu bundan sonrasına bakalım inşlh geçer
Blablahdhd Elfynsmr banada arkadaşım önerdi bende şimdi doğalını sipariş verdim hszırlanmasını bekliyorum.çok açık tenliyim
Zehrakca0134 Bende yok 2. Bebeğim her duş sonrası nemlendiriyorum vücudumu extra bişey yapmıyorum bide kilo almadım 32. Haftamdayım 5 kilo aldım.
Elfynsmr Blablahdhd bende açık tenliyim Allahtan babam yapar hep onda vardı kullanıyorum bilmiyorum faydası oluyor mu inş olur
Serpil34 Valla suan 36haftalık hamileyim hiçbir yerim çatlamadı hiç bişi kullanmadım ama doğum sonrası ne olur bilmiyorum
Mervetekmn Blablahdhd ben 27+4üm benım az ufacık yerde minnacık olmuş. lierac bebe yagı badem yağı kullandım ama çatlayacağım varsa catlıyosun ki vucüt geriliyor normal yanı çatlaması
irva Blablahdhd 32 haftalığım şuan hiçbir yerimde yok çok şükür.Bende lierac kullanıyorum geceleride yatmadan önce bebe yağı sürdürüp eşime öyle yatıyorum hep.
Aden23 Blablahdhd bol bol kakao ve badem yağı sür boca et taze çatlaklarını hafifletebilirsin. Lierac a da devam et. Ve çok su iç lütfen. Hergün ılık duş al mutlaka.
Elif_gur12 Blablahdhd 32+5 teyim henüz hiç çatlamadım ama ucunda yani zor dayanıyor gibi duruyor daha ne kadar esner dayanır bilmiyorum ama son zamanda çatlarsa çok üzülürüm
Drn-Brc Blablahdhd belimin yanlarında ve iç bacaklarımda çatlaklat oluştu oraları nemlendirmeyi unutmuşum çünkü karnım çatlamadı şimdilk