Memetzeynep simyakaya78 14 ay sonra oldu ona guvenerek yıne olmax dedık kızım 17 aylık suan 16 haftalık hamıleyım
merve90 10yıl ,🥰🥰. Sonra çok şükür 5 yıl biz istemedik sonra olmadı 1 aşılama 3.tüp bebekte oldu kızım şuan 2 yaşında ve şuan 34 haftalıkta hamileyim kendiliğinden oldu hayatımızın şokunu yaşadık
Rmeysa_1661 merve90 rabbim ne güzel şoka sokuyor dimi bizleri 🙊 hamd olsun iyi ki de şoka uğramışsınız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah 🌼🤲
Adeviye Zuhal14 ben de aynen 5. Ay da olsa mı acaba dedik yumurtlama dönemimden de sonraydı bıraktığımız adet olmadım bir daha 😊
BussZ5 1 sene biz istemedik sonra 5 ayda olmadı olmuyor derken hamile kaldım 32 hftalık hamileyim suanda 😂
Minnak_annesi34 simyakaya78 ay degil de yil benimki 1 bucuk sene sonra korunmadim 1 bucuk ay içinde hamile kaldim😇 16 aylik kizim var calismayi düşünüyorum yoksa 1 tane daha yapardim ama maddiyat biraz birikim yapmak lazim hayirlisi
Aysesen80 simyakaya78 1 bucuk sene sonra 😊 aslında bana kalsa daha istemiyordum ama yaş 30 olunca dedik artık 1 tane olsun
Rmeysa_1661 simyakaya78 2. ayda hatta o kadar çok istiyordum ki o 2 ay cocugum olmayacak diye ağladığımı bilirim 🤣 şimdi 2 buçuk yaşında sıpam iyi ki de doğurmuşum hamd olsun 🌼🤲
y_tunc simyakaya78 kasımda evlendik subatta 1 aylık hamile oldugumu ögrendim şmdi miniğimiz dogdu ama erken dogdugu için kuvezde yıl dönümününe kadr insallah miniğim cıkar hep beraber oluruz