Busraercann haziranin25i anladım 😅 pardon canım ya Ama benim dün lekenmem oldu bitti bugün sabah baktım lekenme falan yoktu
Busraercann Eymenkuzusu aynen benimde karınımda ağrı var mide bulantısı zaten beni mahf etti canım ama sadece dün çok hafif bir lekenme gördüm sabah baktım ped temiz lekenme falan yoktu
Eymenkuzusu Busraercann yerleşme olabilir, inşallah hayırlısıyla hamilesindir ayetel kürsiyi okuyarak dua ederk git testini al yap ben öyle yaptm sonrada sevincimden oda oda gezdim inşallah sende yaşarsn bu duyguyu 😇
Busraercann Eymenkuzusu ay inşallah canım ya zaten 2 gün sonra evlilik yıl dönümüz eşime sürpriz yapmış olurum inşallah 😊😊
mbolat Busraercann test yaptır derim bence olabilir o pembemsilik genelde yerleşme de oluyor bende de karın ağrısı çok olmuştu doktor bebeğin yerleşme sinden olur normal korkma demişti inşallah vardır hayırlısı olsun 💕
mbolat Busraercann Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲 Kimsenin kucağını boş birakmasin Rabbim sevindirsin sizi inşallah iyi düşünün iyi olsun sonucu bizlere de bildirin ☺️