Pirayem anne yanı olarak soruyorsan bence kesinlikle park yatak al derim canım. Ben Chicco’nun Next To Me modelini aldım. İstersen bi araştır. Salona gittiğinde salona taşırsın, gece yanına alırsın. İstersen anne yanı oluyor, istersen de fermuarını kapat normal beşik yatak oluyor. Çok kullanışlı. Biz biraz gezgin olduğumuz için her gittiğim yere de götürürüm diye onu aldım ben. İki çeşidi var onun. Birisi biraz daha pahalı. Bence ona gerek yok. Sadece görüntü farkı var. 1000 küsür lira olanı gayet işini görür. Bizzat gittim gördüm, hepsine ve tüm modellere baktım. Prego olsun, Kraft olsun ama en güzeli Chicco’ydu her zamanki gibi. Mutlaka bir bak derim. Renkleri de çok hoş, ben gri aldım oğluşuma odasıyla uysun diye. Şeker pembesi var, krem rengi de var. Hangisini istersen artık sana kalmış 😊 sepet beşiğe belli zaman sonra sığamıyorlar, buna rahatlıkla 1 yaşına kadar bile sığar. Ve yatağı reflü yatağı olarak bile kullanabiliyorsun. Baya detaylı anlattım satıcı gibi ama çok içime sinerek aldım ben. Umarım kullanmak da nasil olur 🙏🏻😍