Esma1834 Hiç kontrole gitmediğim bir devlet hastanesine acilden doğuma girsem beni kabul ederler mi ? İlk doğumum olucak hiç bir bilgim yok lütfen cevaplar mısnız 🌸
MinikMucizem42 Esma1834 insaflisina denk gelirsen alir.ama genelde duydugum bu zamana kadar nereye gittiysen oraya git diye gonderiyolarmis
B8use Esma1834 devlet hastanesi bu tabiki kabul edecek hic kontrole gidemeyenler var uzaktan koyden gelenler herkese bakacaklar ozel olsa neyse dicem ama devlette boyle birsey olmamaali
Beyza12344 Esma1834 acilden girersen mecbur kabul eder hatta istersen kendi doktorunu (aynı sehirdeyse) o hastahaneye cagırabılırsın ekstra ücret ödersin ama doğum hastanesi yuz ustu bırakmaz
EdaMesut Esma1834 Doğum icin gideceğin hastanede en azından bir giriş yaptır. Muayene için git. Sistemde kayıtlı ol,çünkü bu ağır bir sorumluluk doktorlar gebeliğin hakkında en azından bilgi sahibi olmalı.
Esma1834 EdaMesut son haftaam olduğu için kabul etmediler kayıt açmadılar. 39 da gittim 5 gün var doğumuma. İnşAllah acilden girdiğimde alırlar.
Deletedmom05 Bazı devlet hastanelerinde doğumhane yok önce onu araştır canım. Yani direk sezeryan.. Ben 1 ayda bir devlete kontorle gidiyorum . Orada ki doktorum doğumu burada düşünüyorsan haberin olsun bizde normal Doğum yok dedi . Araştır derim
Zeytininpeyniri Esma1834 doğum hastaneleri alıyor bnde öle yapcam ilcemdeki hastanede doğum yapilmiyor mecbur son anda başka hastane gtcem ve ilçedeki herkes öyle yapıyor